nemzetisport.hu
2015.05.08 14:01 Frissítve: 2015.05.08 16:45

DVTK: pletykák vannak, új edző csak jövő héten lesz

A napokban több lelátói pletyka is eljutott a Nemzeti Sport Online-hoz a diósgyőri edzőkérdéssel kapcsolatban. Ezeknek igyekeztünk utánajárni az érintettek megkérdezésével.

 

Az egyik ilyen pletyka, hogy a fő esélyes Bekő Balázs mellett az NB II-es Szolnokot a Magyar Kupa elődöntőjéig vezető Kis Károly neve is szóba került a diósgyőri vezetőedző-jelöltek között.

„Pletykákat én is hallok, de nem kerestek Diósgyőrből. A nyártól még két évig szól a szerződésem a Szolnokkal. A vezetőséggel azonban úgy állapodtunk meg, hogy NB I-es ajánlat esetén szabadon távozhatok. Voltak és vannak is érdeklődések, nyitott vagyok egy NB I-es munkára, de én nem ajánlkozom senkinek” – reagált a vele kapcsolatos találgatásokra a szolnoki szakember.

Ugyanakkor egyes hírek szerint Kis Károlyt már csak azért sem fogják már keresni Diósgyőrből, mert megszületett az egyezség Bekő Balázzsal.

„Én még nem tudok róla, hogy én lennék a DVTK következő vezetőedzője. Azt eddig sem titkoltam, hogy tárgyaltunk, és bár mások is megkerestek, a diósgyőri nevezhető a legkomolyabbnak. Azt azonban a diósgyőri vezetőktől kellene megkérdezni, hogy valóban mellettem döntöttek-e” – mondta megkeresésünkre a KTE vezetőedzője, Bekő Balázs.

És, hogy a kör teljessé váljon, megkerestük a DVTK sportigazgatóját, Árki Gábort is az edzőkérdéssel kapcsolatban.

„Gyorsan terjednek a pletykák, de egyelőre csak annyit mondhatok, még senkivel sem egyeztünk meg. Több jelöltünk is van, köztük Bekő Balázs, de csak jövő hétre várható végleges döntés ebben az ügyben” – nyilatkozta Árki.

Mint ismeretes, Tomiszlav Szivics vezetőedző április végén távozott a DVTK-tól, helyét ideiglenes jelleggel, a szezon végéig Vitelki Zoltán vette át.

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.

2022.11.19 00:08:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. És itt jutunk el a csercseszovi futballfelfogás alapjához: a labdarúgóit felszabadítja a kötöttségek alól, és hagyja, hogy abban a szerepben, taktikával játssznak, amiben a leginkább ki tudják bontakoztatni képességeiket..