nemzetisport.hu 2017.08.22 20:44 Frissítve: 2017.08.23 01:20

DVTK: két játékos végleg távozott, egyet kölcsönadtak

A grúz Murtaz Dausvili és a lett Vitalijs Jagodinskis végleg távozott a Diósgyőr labdarúgócsapatától, míg Szabó I Balázst kölcsönadták az NB II-es Siófoknak – adta hírül a dvtk.eu.

 

A DVTK-t irányító Bódog Tamás már júliusban egyértelművé tette, hogy a két légióssal nem számol.

„Két aktuális válogatottról beszélünk, akik alapjában véve jó játékosok, csak mi nem fogunk tudni együtt dolgozni egymással – idézte Bódog Tamást a boon.hu.Szerintem ez nem tragédia egyik részről sem, kívánom nekik, hogy mielőbb találjanak egy jó csapatot. A mi érdekünk is, hogy ez a helyzet minél előbb megoldódjon, mert akkor nem kell a havi járandóságukat fizetni, pénzt is kapnánk értük, úgyhogy szurkolunk nekik. Ha az ő helyük felszabadul, akkor értelemszerűen van egy kis aprópénz, amivel lehet rendelkezni. Hogy ezt játékosra költenénk, vagy szétosztanánk a csapaton belül, az majd eldől, tehát nem feltétlenül jelentené azt a távozásuk, hogy feltétlenül hoznunk kell még valakit.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Forgács Dávid (US Ancona 1905 – Olaszország), Nikolaosz Joannidisz (görög, Aszterasz Tripolisz – Görögország, szabadon igazolhatóként), Makrai Gábor (Puskás Akadémia, kölcsön után végleg), Óvári Zsolt (Puskás Akadémia), Tóth Barnabás (Vác FC)
Kölcsönbe érkezők: Kocsis Gergő (FC DAC 1904 – Szlovákia)
Kölcsönből visszatérők: Bacsa Patrik (Kisvárda), Oláh Bálint (ZTE FC)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Bánhegyi Donát, Bárdos Bence, Géringer Tamás, Kitl Krisztián, Mertse Ábel, Szalóczy Dávid, Tucsa Róbert
Kiszemeltek:
Távozók: Murtaz Dausvili (grúz), Georges Griffiths (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Halmai Ramon (UFC Markt Allhau – Ausztria, szabadon igazolhatóként), Vitalijs Jagodinskis (lett), Patrick Mevoungou (kameruni, Puskás Akadémia)
Kölcsönbe távozók: Boros Gábor (Kazincbarcika), Fülöp István (romániai, Sepsi OSK – Románia), Lőrincz Patrik (Kazincbarcika), Mahalek Marcell (Kazincbarcika), Szabó I Balázs (Siófok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (Sint-Truiden – Belgium, onnan Újpest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.