DVSC: Tisza Tibor bejelentette a visszavonulását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.25. 10:03
null
Tisza Tibor hálás a pályafutásáért (Fotó: DVSC)
Befejezi profi pályafutását Tisza Tibor, a DVSC támadója. A 33 éves játékos örül, hogy saját döntése alapján vonulhat vissza.

 

Tisza Tibor a Debrecen honlapjának beszélt a visszavonulásáról, melyet a motiváció hiányával indokolt.

„Úgy döntöttem, befejezem a profi futballt. Végtelenül hálás vagyok a pályafutásomért! Mindig is úgy akartam visszavonulni, hogy az a saját döntésem legyen. Fizikailag szuper állapotban vagyok, viszont már nem érzem magamban azt a motivációt, ami végigkísért karrierem során. Jólesik, hogy Herczeg Bandi bá szerette volna, ha még legalább egy évig játszom, de a befejezés mellett döntöttem" – vallotta be a 33 éves játékos

„Szeretnék köszönetet mondani minden klubnak, amelynek mezét büszkén viselhettem! Hála istennek nagyon jó érzések vannak bennem, ha visszagondolok az elmúlt évekre, a Diósgyőrre, az Újpestre, a Royal Antwerpenre, a Sint-Truidenre, a Nyíregyháza Spartacusra, a DVSC-re és nem utolsósorban a magyar válogatottra. Köszönöm a családomnak, hogy mindig mellettem voltak és támogattak! Köszönöm mindenkinek, aki drukkolt nekem és a csodálatos szurkolóknak, akik előtt játszhattam! Mindent köszönök! Hajrá, magyar futball!"

Tisza a DVSC-ben nevelkedett, majd 2004-ben a DVTK játékosaként mutatkozott be az első osztályban. Játszott az Újpestben és Belgiumban van, majd 2014-ben visszatért Debrecenbe. 2016 nyarán az NB II-ben szereplő Nyíregyházához igazolt, onnan egy szezont követően került vissza a DVSC-hez.

A magyar válogatottban öt alkalommal léphetett pályára. Tisza a harmadik korábbi válogatott játékos Polonkai Attila és Vanczák Vilmos mellett, aki a napokban jelentette be a visszavonulását.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Bódi Ádám
(Videoton – kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Bokros Tibor (Balmazújváros, ?), Kerekes Krisztián (Ceglédi VSE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Justin Junior Mengolo (kameruni, közös megegyezéssel felbontották a szerződését, szabadon igazolható), Sós Bence (Videoton), Tisza Tibor (visszavonul)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik