DVSC: távozik a magyar U21-es válogatott középpályás

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2023.01.10. 19:49
null
Horváth Krisztofer távozik a DVSC-től (Fotó: Kovács Péter)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy közös megegyezéssel megszünteti Horváth Krisztofer kölcsönszerződését.

 

A 21 éves középpályás az olasz Torino kölcsönjátékosaként augusztusban érkezett a DVSC-hez, melynek színeiben hét első osztályú bajnokin lépett pályára, a Magyar Kupában két mérkőzésen egy gólt szerzett.

„Elsősorban szeretném megköszönni Krisztofernek, az ő képviselőinek és a Torinónak a szakszerűséget és a közreműködést ehhez az egyezményhez – mondta Hajk Hovakimjan, a DVSC klubigazgatója a honlapon. – További sikereket és sérülésmentes karriert kívánunk Krisztofernek! Ugyanakkor sajnálom, hogy a hivatalos bejelentés előtt elterjedt a hír Krisztofer átigazolásáról. A jogi eljárásokat követnünk kell, és szigorúan be kell tartanunk, mielőtt bejelentést teszünk. Arra kérem a szurkolóinkat, hogy kövessék a DVSC hivatalos csatornáit, és az ott megjelent információt tekintsék kézzel foghatónak.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Sztefan Loncsar (montenegrói, Novi Pazar – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők: –

Kölcsönből visszatérnek: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Bobur Abdikholikov (üzbég, szabadon igazolható, legutóbb Energetik-BGU – Fehéroroszország)
Távozók: Charleston Silva dos Santos (brazil, felbontották a szerződését, szabadon igazolható), Hrabina Alex (felbontották a szerződését, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Rácz Balázs (Szeged-Csanád Grosics Akadémia)
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:
Horváth Krisztofer (Torino – Olaszország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik