K. B.
2023.01.30 17:25 Frissítve: 2023.01.30 17:28

DVSC: Saná Gomes Bulgáriában folytatja pályafutását

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a 23 éves bissau-guineai védője, Saná Gomes a bolgár BFK Beroe csapatába került kölcsönbe.

Saná Gomes Bulgáriában folytatja (Fotó: DVSC)

 

A DVSC a honlapján azt írja, hogy Saná Gomes a több játéklehetőség, valamint a további fejlődés reményében került Bulgáriába. A bissau-guineai játékos tavaly nyáron Örményországból igazolt Debrecenbe, azóta négy NB I-es és egy Magyar Kupa-mérkőzésen kapott lehetőséget, összesen egy gólpassz fűződik a nevéhez.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Sztefan Loncsar (montenegrói, Novi Pazar – Szerbia), Antonio Mance (horvát, NK Osijek – Horvátország)
Kölcsönbe érkezők: –

Kölcsönből visszatérnek: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Bobur Abdikholikov (üzbég, szabadon igazolható, legutóbb Enyergetik-BGU – Fehéroroszország), Ion Gheorghe (román, Sepsi OSK – Románia),
Távozók: Charleston Silva dos Santos (brazil, felbontották a szerződését, szabadon igazolható), Hrabina Alex (Nyíregyháza Spartacus, szabadon igazolhatóként), Karim Lukili (marokkói, Karmiotissza – Ciprus, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Rácz Balázs (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Saná Gomes (bissau-guineai, BFK Beroe –Bulgária)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Horváth Krisztofer (Torino – Olaszország, onnan Kecskeméti TE)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2023.03.24 19:21:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Van bennem jócskán nosztalgikus szomorúság. Elvégre a Pécs, a Szeged, a Szombathely és a Győr a középmezőnyben álmodozik a szebb jövőről, ám a Nyíregyháza 16. és a Békéscsaba 17. helye a jelenlegi állás szerint csak osztályozót ér, a két kieső előtt végző három csapat ugyanis minősítőt játszik majd a nyártól 18-as mezőnyre csökkenő sorozatért.

2023.03.23 23:32:35

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A döntés legfontosabb üzenete valószínűleg az, hogy a Vasas vezetősége önkritikát gyakorolt. Belátta hibáit az elmúlt évek játékospolitikája, a csapat menedzselése kapcsán, elismerte, hogy az eddig meghozott intézkedések nem vezettek eredményre.

2023.03.20 21:06:37

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha túlzás is, hogy a lelkével törődni kell, az érzelmeit nem szabad félresöpörni.

2023.03.20 21:03:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Vajon van-e még egy bajnokság az általunk ismert fociuniverzumban, ahol a profi osztályokban olyan vircsafttal kezdődhetnek a félidők, mint nálunk, hogy valaki a pénzéért cserébe elpöccintheti a labdát a kezdőpontról?

2023.03.19 19:36:31

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Újabb vereségével a Ferencváros közel tizenkét éve nem látott rossz sorozatot épített fel.