DVSC: bejelentették Dzsudzsák szerződéshosszabbítását

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.05. 18:00
Szerda délután hivatalos oldalán jelentette be a DVSC, hogy a klub csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs meghosszabbította a szerződését.
Dzsudzsák Balázs a következő idényt is Debrecenben kezdi meg (Fotó: Czinege Melinda/Hajdú-Bihari Napló, A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK)
Dzsudzsák Balázs a következő idényt is Debrecenben kezdi meg (Fotó: Czinege Melinda/Hajdú-Bihari Napló, A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK)

Újabb egy évre, 2024 nyaráig kötelezte el magát az NB I 2022–2023-as idényének harmadik helyezettjéhez Dzsudzsák Balázs – erről számolt be a Debreceni VSC a hivatalos oldalán.

Februárban már a 100. NB I-es meccsén pályára lépő középpályás 2004-ben mutatkozott be a Debrecen felnőttcsapatában, amelyet 2008-ig erősített, ekkor Hollandiába, a PSV-be igazolt. Megjárta Oroszországot, Törökországot és az Arab Emírségeket is, 2020-ban pedig visszatért az akkor másodosztályú Debrecenbe.

Pályafutása második cívisvárosi időszakában feljutott az élvonalba, a Debrecennel a 2021–2022-es idényben az NB I tabellájának hetedik helyén végzett. A 2022-es év a válogatott szempontjából is különleges volt számára, a novemberben, a Görögország elleni felkészülési mérkőzésen ismét pályára léphetett a válogatott címeres mezében – immáron 109., rekordot jelentő alkalommal.

A mögöttünk hagyott idényben a bajnokságban bronzérmet szerzett a Lokival, 31 meccsen játszott, és hat gólt szerzett. Minden sorozatot figyelembe véve összesen 148 alkalommal lépett pályára a DVSC első csapatában, 54 gólja mellett 50 gólpasszt is kiosztott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik