Bp. Honvéd: Horváth Ferenc az első számú jelölt a kispadra

Vágólapra másolva!
2021.02.15. 11:55
null
Horváth Ferenc legutóbb a Haladásnál dolgozott (Fotó: Török Attla, archív)
Mint arról vasárnap beszámoltunk, a Honvéd NB I-es labdarúgócsapatánál a vezetőség a hétvégén már döntött arról, hogy Pisont István helyett új szakvezető veszi át a csapat irányítását – a hivatalos bejelentéssel a klub várhatóan megvárja, amíg lezárulnak az egyeztetések a leendő vezetőedzővel. A kispestiek első számú kiszemeltje a kispadra Horváth Ferenc, aki legutóbb a Haladást irányította a 2018–2019-es idényben.

 

FRISSÍTÉS I.
Horváth Ferenc kora délután már megjelent a Honvéd edzőközpontjában, könnyen lehet, hogy a 15.30 órakor kezdődő edzést már ő tartja. Úgy tudjuk, a klub szóban már megállapodott a szakvezetővel és hamarosan be is jelentik a szerződtetését.
FRRISÍTÉS II.
Pisont Istvánt és Urbányi Istvánt is leváltották – hivatalos

Amint azt már jeleztük, a Budafok elleni, szombati, 3–2-es vereséget követően ismét váltást tervez a Budapest Honvéd vezetősége a kispadon – Bódog Tamás után Pisont Istvánnak is megköszönhetik a munkáját és új vezetőedző érkezhet (Pisont más pozícióban, de maradhat a klubnál).

A legutóbb a Haladásnál dolgozó Horváth Ferenc már többször is szóba került a kispesti edzőjelöltek között, úgy tudjuk, most ő az első számú kiszemelt a vezetőedzői posztra, folynak az egyeztetések a felek között, a klub hamarosan bejelentheti a váltást. Horváthnak 2019 óta nincs csapata, korábban az NB I-ben dolgozott Kecskeméten Pakson, Fehérváron, Diósgyőrben és Balmazújvárosban is. Legutóbbi két csapatával, a Balmazújvárossal és a Haladással kiesett az NB I-ből.

Úgy tudjuk, a kispesti klubnál több személyi változás is történhet a héten, ezekről még folynak a tárgyalások. A Honvéd a hétvégén a kiesést jelentő 11. helyre csúszott vissza a tabellán.

A Honvédot vasárnap kerestük az edzőváltással kapcsolatos információnkkal, azt a választ kaptuk, hogy amint változik a vezetőedző személye, arról a klub a hivatalos felületein ad tájékoztatást...

NB I-ES EDZŐVÁLTÁSOK A 2020–2021-ES IDÉNY KÖZBEN
2021. január 7.DVTK
Geri Gergely helyett Zoran Zekic
2020. december 23.
Újpest
Predrag Rogan helyett (januártól) Michael Oenning
2020. december 8.DVTK
Feczkó Tamás helyett Geri Gergely
2020. december 7.
Bp. Honvéd
Bódog Tamás helyett Pisont István
2020. november 11.
Mezőkövesd
Kuttor Attila helyett Pintér Attila
2020. szeptember 22.
Paks
Osztermájer Gábor helyett Bognár György

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik