Balmazújváros: 28 gólos csatár és egy DVSC-nevelés jöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.23. 10:19
A Nemzeti Sport Online információja szerint a labdarúgó NB I-be frissen feljutott Balmazújváros szerződtetné az RKSK-ban 28 gólt szerző Kokenszky Norbertet, valamint a legutóbb Soroksáron szereplő, a DVSC-ben nevelkedő Szilágyi Pétert.

A 2016–2017-es idényben Kokenszky Norbert 28 gólt szerzett a Rákosmente KSK színeiben, ezzel – két találattal a győztes Farkas János (Kazincbarcika) mögött – a második helyen zárt az NB III Keleti csoportjának góllövőlistáján. A jelenleg 22 éves csatár a 2015–2016-os szezonban a másodosztályban is pályára lépett a Szigetszentmiklós játékosaként.Kokenszky Norbert 28 gólt szerzett a Rákosmente KSK színeiben, ezzel – két találattal a győztes Farkas János (Kazincbarcika) mögött – a második helyen zárt az NB III Keleti csoportjának góllövőlistáján. A jelenleg 22 éves csatár a 2015–2016-os szezonban a másodosztályban is pályára lépett a Szigetszentmiklós játékosaként.

A másik kiszemelt, a szintén támadó posztokon bevethető Szilágyi Péter szerződése lejárt Soroksáron, így szabadon igazolható. A 29 éves, DVSC-nevelés játékos a Debrecen, a Pápa és a Vasas mezében is szerepelt élvonalbeli találkozón (az NB I-ben 59 meccsen hét gól és két gólpassz szerepel a neve mellett).

Mint arról beszámoltunk, a Balmazújváros új vezetőedzője, Horváth Ferenc támadó szekcióban már erősített a csapatán, hiszen az újonc szerződtette Nemanja Andricsot és Haris Attilát is.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők:
Nemanja Andrics(szerb, Újpest),Haris Attila(Ferencváros, legutóbb kölcsönben Soroksár)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Gazsi Tamás(Szolnoki MÁV, ?),Pintér Norbert(Szolnok, ?),Viscsák György(Tiszaújváros, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:Ante Batarelo(horvát, NK Solin – Horvátország), Kokenszky Norbert (Rákosmente KSK), Szilágyi Péter (Soroksár, szabadon igazolható), Takács Péter(Békéscsaba, legutóbb ceglédi kölcsönben, szabadon igazolható), Dusan Vasziljevics(Bp. Honvéd)
Távozók:Kiss László(szerződést bontottak)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bokros Tibor(DVSC),Heffler Norbert(Mezőkövesd)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik