Vasas: Novothny Soma ma távozhat a klubtól – NS-infó

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.02.14. 09:36
Novothny Somával (balra) nem számolnak a Vasasnál (Fotó: Török Attila)
A Nemzeti Sport értesülései szerint az NB II-es Vasasnál ma tárgyalnak Novothny Soma jövőjéről, a csatár szabadon igazolhatóvá válik, ha meg tud egyezni vele a klub a szakítás feltételeiről.

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az ősszel 17 másodosztályú bajnoki meccsen hét gólt szerző Novothny Somával a Vasas FC nem számol a jövőben, így távozhat a klubtól, annak ellenére, hogy 2025 nyaráig szól a szerződése. Úgy tudjuk, a 29 éves csatárral ma egyeztetnek az angyalföldiek az elválás feltételeiről. Azért fontos, hogy szerdán meg tudjanak állapodni a felek, mert éjfélkor lejár a hazai átigazolási időszak, és csak az a játékos lesz innentől szabadon igazolható, aki már a piaci zárás előtt szabaddá vált.

Novothny kapcsán már írtunk korábbi klubja, az Újpest FC érdeklődéséről, de a lilák belga tulajdonosával, Roderick Duchatelet-vel elakadtak az egyeztetések, ahogy a középcsatár másik volt klubjával, a DVTK-val is, amely szintén érdeklődött iránta. Így egyelőre kérdéses, hol folytathatja a pályafutását, ha a Vasassal sikerül megegyeznie szerződése megszüntetéséről.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik