NB II: a Budafok lemondott Tischlerről, ingyen igazolható

Vágólapra másolva!
2023.07.12. 12:34
null
Tischler Patrik a Gyirmót elleni tavalyi bajnokin (Fotó: Dömötör Csaba)
Tischler Patrikra nem tart igényt a Budafok, a csatár szabadon igazolható – derül ki az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának híréből.

 

Budafokon egy évet játszott, ám most már az új szakmai elképzelésekbe kevésbé illik bele, így ingyen igazolható – fogalmaz hírében a budafokiak hivatalos honlapja.

A korábban az MTK-ban, a Puskás Akadémiában, a Videotonban, az Újpestben, a Honvédban, a Kisvárdában és a Debrecenben futballozó, 31 éves labdarúgó a Budafok színeiben 21 NB II-es bajnokin lépett pályára az elmúlt idényben, ezeken egy gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKI MTE-NÉL
Érkezők:
Elek Bence (III. Kerületi TVE),Kocsis Bence(Pécs - kölcsönbe),Lorentz Márton (Paks), Merényi Ádám (MTK),Orosz Marcell(Ferencváros – kölcsönbe),Pintér Ádám (Szentlőrinc), Szerető Krisztofer (Nyíregyháza)
Távozók: Adorján Krisztián (Bp. Honvéd), Bakti Balázs (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza, onnan Vasas, kölcsönbe), Beke Péter (Paks),Forrai Zoltán (FC Dabas), Györgyi Arthur (romániai, ?), Jagodics Márk (Haladás), Molnár Bence (FC Dabas– kölcsönbe), Soltész István (Zalaegerszeg), Sós Máté (Diósgyőr – kölcsönből vissza), Szűcs Zsolt (?), Takács Ronald (ukrán-magyar, Gyirmót FC Győr), Tischler Patrik (szabadon igazolható)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik