NB II: túl van a műtéten az ETO FC Győr védője

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.06. 12:28
null
Barna Szabolcs a Tiszakécske ellen még pályára lépett, most a rehabilitációját végzi (Fotó: Huszár Gábor/Kisalföld)
Túl van a műtéten Barna Szabolcs, az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának védője, aki még a 3. fordulóban, a Szentlőrinc elleni meccsen szenvedett súlyos térdsérülést. Az operáció rendben lezajlott, a játékos néhány héten belül megkezdheti a rehabilitációt – számolt be róla a klub honlapja.


Barna Szabolcs a nyáron az MTK-tól érkezett az ETO-hoz és az első három meccsen pályára lépett zöld-fehér mezben. A 25 éves védő a 3. fordulóban, a Szentlőrinc elleni bajnoki mérkőzés elején szenvedett súlyos térdsérülést. Azóta túl van a műtéten, immáron otthon lábadozik, és várja, hogy elkezdhesse a rehabilitációt, de azt még nem tudni, hogy mikor léphet újra pályára.

Múlt hét szerdán, Budaörsön Majzik Ernő megműtötte a sérült térdem – mondta a klubhonlapon Barna Szabolcs. – Szerencsére gyorsan lezajlottak az események; szerdán reggel megoperáltak, kora délután felébredtem, csütörtökön reggel – miután kikerültek a csövek a térdemből – jöhettem is haza. Azóta otthon vagyok, fájdalmaim szerencsére nincsenek, már a kórházban sem voltak ilyen gondjaim. Már megvolt az első kontroll is, minden rendben van, újrakötözték, és most már elkezdhetem használni a térdhajlítót is. Jövő kedden lesz a varratszedés, utána megmondja az orvos, hogy mikor kezdhetem el a gyógytornát. Első körben a térdhajlítást kezdjük Radó Krisztina rehabilitációs trénerrel, aztán fokozatosan emeljük a terhelést. Bízom benne, hogy minden jó ütemben fog haladni, és szépen alakul a gyógyulás.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik