NB II: késik a listavezető horvát középpályásának visszatérése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.03. 17:49
A labdarúgó NB II-ben listavezető ZTE FC 33 éves labdarúgójának, Aljosa Vojnovicnak súlyos sérülése után kitolódik a visszatérése – számolt be róla a zaol.hu.A horvát középpályást a nyáron nagy reményekkel igazolta le az eszéki NK Osijektől a ZTE FC, és a rutinos futballista az első hat fordulóban jó teljesítményt is nyújtott, ám a Kaposvár ellen megsérült és meg kellett operálni a keresztszalagját. Azóta a rehabilitációja végzi, amely eddig jól haladt, de most korrekciós műtét vár rá.

A horvát középpályást a nyáron nagy reményekkel igazolta le az eszéki NK Osijektől a ZTE FC, és a rutinos futballista az első hat fordulóban jó teljesítményt is nyújtott, ám a Kaposvár ellen megsérült és meg kellett operálni a keresztszalagját. Azóta a rehabilitációja végzi, amely eddig jól haladt, de most korrekciós műtét vár rá.

Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója a megyei portálnak elmondta, hogy Vojnovic térdében a porccal akadt gond, ami keresztszalag-sérülés után nem ritka. A labdarúgó is átesik ezen a beavatkozáson, a visszatérése ezzel kitolódik, de a sportigazgató reményét fejezte ki, hogy a középpályás a bajnokság utolsó meccsein talán már pályára léphet.

Az NB II-ben listavezető ZTE FC vasárnap 18 órai kezdettel igazi rangadót vív, az együttes a második helyezett Gyirmót FC Győr otthonában játszik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik