Tatabánya: lemondott az ügyvezető, saját forrásból rendezi a tartozásokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.17. 14:52
Még október végén lemondott ügyvezetői megbízásáról Massimiliano Caroletti – olvasható a Tatabánya Facebook-oldalán. A nehéz anyagi helyzetben lévő, dicső múltú egyesület közleményben tudatta, hogy az AGS Sport 23 Kft. olasz tulajdonosa szeptember eleje óta nem fordított komoly összeget a Tatabánya FC működtetésére. A közleményt változtatás nélkül közöljük.

„A Tatabánya FC Kft. vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt szurkolókat és érdeklődőket az elmúlt hetek történéseiről.

Sajnálatos módon a tulajdonosi kör egyik tagja sem, sem a többségi tulajdonos AGS Sport 23 Kft., sem Tatabánya város önkormányzata nem tett érdemi lépéseket az elmúlt időszakban a klubnál kialakult helyzet orvoslására. Az AGS Sport 23 Kft. olasz tulajdonosa szeptember eleje óta nem fordított komoly összeget a Tatabánya FC működtetésére, és Tatabánya városának november havi támogatása sem érkezett meg mind a mai napig a klub bankszámlájára.

Caroletti Úr – aki október végén hivatalosan lemondott ügyvezetői megbízásáról – azonban ennek ellenére mindent elkövet, hogy az alkalmazottak pénzhez jussanak. Ennek az eredménye, hogy saját forrásokból a héten rendezte/rendezi az alkalmazottak felé fennálló augusztusi és szeptemberi bérelmaradásokat. A pénzek érkezése folyamatban van az érintettekhez.

A Tatabánya FC ezúton is kifejezi köszönetét mindenkinek, aki segíti a klubot a normális működés helyreállításában, egyben továbbra is várja helyi cégek, vállalkozók jelentkezését, akik akár pénzbeli, akár más módon segítenének a csapaton” – olvasható a Tatabánya Facebook-oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik