NB III: korábbi élvonalbeli középpályás Vásárhelyen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.11. 18:21
A labdarúgó NB III Középcsoportjában szereplő Hódmezővásárhely együttesében folytatja pályafutását a korábban az NB I-ben Kaposváron és Zalaegerszegen futballozó Máté Péter – számolt be róla a klub honlapja.

„Több megkeresésem is volt és ez volt a legszimpatikusabb. Szombaton megnéztem a Szeged 2011 elleni mérkőzést, utána beszéltük át a részleteket a vezetőkkel. Nem volt hosszú megbeszélés, hamar egyezségre jutottunk" – mondta Máté Péter, aki legutóbb Ausztriában, a burgenlandi területi ligában szereplő FSG Oberpetersdorf csapatában játszott, és 28 meccsen 11 gólt szerzett.Máté Péter, aki legutóbb Ausztriában, a burgenlandi területi ligában szereplő FSG Oberpetersdorf csapatában játszott, és 28 meccsen 11 gólt szerzett.

„Szó sincs levezetésről – folytatta a középpályás. – Mindenhol a legjobb szeretnék lenni, itt is bizonyítani akarom, hogy erősítést jelentek a csapat számára. Az NB III-at nem nagyon ismerem, viszont tudom, hogy a csapatok jók. Kiélezett bajnokságra számítok és arra, hogy minél előrébb végzünk."

A 36 esztendős Máté Péter a Kaposvár és a ZTE színeiben összesen 199 NB I-es meccsen lépett pályára és 14 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik