NB III: további 22 pontot vonhatnak le a Dorogtól!

Vágólapra másolva!
2014.12.09. 07:31
A fociakobon.cafeblog.hu információi szerint a problémás sportorvosi igazolások miatti négypontos levonás után további huszonkét pontot vonhatnak le a labdarúgó NB III-ban szereplő Dorogtól, mivel az MLSZ hivatalból eljár az összes többi meccsel kapcsolatban is, ahol érvénytelen sportorvosival lépett pályára két „vétkes” labdarúgó.

A fociakobon.cafeblog.hu úgy tudja, hogy a klub technikai vezetője volt a játékosok sportorvosijának intézője, de két labdarúgó, Skita Tamás és Vígh Ádám máshogyan tett szert sportorvosi igazolásra. Így az Újbuda által megóvott Dorog–Újbuda találkozón kívül az összes többi mérkőzésen is a „máshonnan beszerzett”, érvénytelen sportorvosival lépett pályára a két játékos. Az MLSZ ezért várhatóan huszonkét pontot von majd le a Dorogtól, mivel a szövetség hivatalból eljár azokkal a további meccsekkel kapcsolatban, amelyeken a két játékos játszott.fociakobon.cafeblog.hu úgy tudja, hogy a klub technikai vezetője volt a játékosok sportorvosijának intézője, de két labdarúgó, Skita Tamás és Vígh Ádám máshogyan tett szert sportorvosi igazolásra. Így az Újbuda által megóvott Dorog–Újbuda találkozón kívül az összes többi mérkőzésen is a „máshonnan beszerzett”, érvénytelen sportorvosival lépett pályára a két játékos. Az MLSZ ezért várhatóan huszonkét pontot von majd le a Dorogtól, mivel a szövetség hivatalból eljár azokkal a további meccsekkel kapcsolatban, amelyeken a két játékos játszott.

Ha a huszonkét pontos levonás valósággá válik, akkor a Dorog tavasszal nem a bajnoki címért, hanem a kiesés elkerüléséért harcolhat majd az NB III Nyugati csoportjában, hiszen mindössze kilenc pontja marad.

Az MLSZ versenybizottsága december 4-én tudatta: helyt ad az Újbuda óvásának, törli a Dorog–Újbuda (3–1) mérkőzés eredményét, a pontokat 3–0-s gólkülönbséggel a vétlen újbudaiak kapják meg, a dorogi csapat pedig további egypontos levonást kap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik