NB II: megúszta a keresztszalag-szakadást a Vasas kapusa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.09. 08:08
Szombaton a Soproni VSE–Vasas (0–0) NB II-es bajnoki mérkőzés 56. percében a Vasas 38 esztendős kapusa, Németh Gábor a soproniak csatárával, Gaál Bálinttal ütközött, amelynek következtében súlyosnak látszó sérülést szenvedett, és le is kellett cserélni – számolt be róla az angyalföldi klub honlapja.

Az előzetes hírek keresztszalag-szakadásról szóltak, de az elvégzett MRI-vizsgálat kimutatta, hogy nincs ekkora baj, a kapus vádlijának felső részén az izomszalag vérzett be, ez okozta a vérömlenyt.

„Németh Gábor injekciót kapott, és gyógyszeres kezelésben részesül. Pénteken kell visszamennie felülvizsgálatra és dr. Mohácsi János szerint várhatóan egy hónapon belül elkezdheti az edzéseket. Addig borogatni kell a véraláfutásos testrészt, és ágyban kell pihennie, hogy minél előbb felszívódjon a vérömleny” – tájékoztatott Keresztúri András, a Vasas technikai vezetője a klub honlapján.

Németh Gábort várhatóan Hermány Bence fogja helyettesíteni a Vasas kapujában, aki korábban már többször is kiválóan pótolta a rutinos kapust, és kezdőként ő védett a válogatott elleni felkészülési mérkőzésen is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik