Labdarúgás: eltiltott játékosa miatt bűnhődik a Csanádpalota

Vágólapra másolva!
2013.09.10. 08:29
A MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatóságának versenybizottsága játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt elmarasztalta a Csanádpalota FC-t, így a Hódmezővásárhelyi FC ellen 2–2-re végződő bajnoki három pontját a HFC-nek írták jóvá. A döntés egyelőre nem jogerős.

Az üggyel részletesen foglalkozó szegedma.hu beszámolt arról is, hogy a versenybiztossági határozatban javasolják az ügyben érintett és felelősséget viselő csapatvezető, Halász Mátyás, a játékos, ifjabb Lakatos Rudolf, valamint a Csanádpalota FC fegyelmi felelősségre vonását a területi igazgatóság fegyelmi bizottságánál.szegedma.hu beszámolt arról is, hogy a versenybiztossági határozatban javasolják az ügyben érintett és felelősséget viselő csapatvezető, Halász Mátyás, a játékos, ifjabb Lakatos Rudolf, valamint a Csanádpalota FC fegyelmi felelősségre vonását a területi igazgatóság fegyelmi bizottságánál.

Amint arról korábban már beszámoltunk: a Csongrád megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályában szereplő Hódmezővásárhelyi FC megóvta a Csanádpalota ellen 2–2-re végződő rangadóját, miután a csanádpalotaiaknál a gyanú szerint Claudiu-Sergiu Luculescu néven és igazolásával a fél évre eltiltott Lakatos Rudolf szerepelt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik