NB II: Nem értem, miért voltunk idegesek - D. Berger

Vágólapra másolva!
2013.08.16. 17:54
A labdarúgó NB II első fordulójának nyitó mérkőzésén a Dunaújváros hazai pályán 2–0-s győzelmet aratott a Vasas ellen. A hazaiak vezetőedzője, Dobos Barna szerint a második félidei játékuknak köszönhetően sikerült nyerniük, míg a vendégek szakvezetője, Dirk Berger nem értette, hogy miért kezdtek ilyen idegesek a játékosai.

„Nagyon idegesen kezdtük a mérkőzést, amit nem igazán értek. Ezt meg kell beszélnem a játékosokkal, hogy nem szabad ilyen feszülten beleérkezni egy mérkőzésbe. Sajnos, ami a legjobban számít a futballban, az a gól, ebben pedig jobbak voltak a dunaújvárosiak, hiszen kettőt is rúgtak, így megérdemelten nyertek. Lényegesen nagyobb nyomást kell gyakorolni az ellenfél kapujára, mert enélkül képtelenek leszünk gólt rúgni, ezt fogjuk gyakorolni a jövőben, és úgy érzem, ez benne van a játékosokban" – nyilatkozta a Vasas vezetőedzője, Dirk Berger a Duna Televíziónak.Dirk Berger a Duna Televíziónak.

„Az első félidőben már szerettük volna megszerezni a vezetést, ez nem sikerült, de a második félidőben még agresszívabban visszatámadni, és örülök, hogy ezt sikerült megvalósítanunk. Az első félidőben nagyon sokszor pontatlanok voltunk, nagyon sokszor cipeltük a labdát, de ez a második félidőben kevesebbet fordult elő, és szerencsére nyerni tudtunk" – értékelte a mérkőzést a Dunaújváros vezetőedzője, Dobos Barna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik