NB II: gondban lehet a Kisvárda, ha kiesnek a kezdők

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.06. 13:45
A labdarúgó NB II-ben újonc lesz a Kisvárda, amelynek vezetőedzője, Révész Attila elmondta, hogy bár a felkészülés jól halad, a kerettagok tudásszintje között nagy a különbség, és ha a kezdőcsapatból többen kiesnek, akkor gondjaik lehetnek.

„A csapatunk már úgy ahogy készen áll, de továbbra is az a gondunk, hogy jelentős az űr a kezdők és a kispadosok tudásszintje között – mondta Révész Attila a szon.hu regionális portálnak. – Egy-egy mérkőzésen bárkivel fel tudjuk venni a versenyt, de a kerettagok között meglévő különbség oda vezethet, hogy hosszabb távon lehetnek gondjaink.”Révész Attila a szon.hu regionális portálnak. – Egy-egy mérkőzésen bárkivel fel tudjuk venni a versenyt, de a kerettagok között meglévő különbség oda vezethet, hogy hosszabb távon lehetnek gondjaink.”

„A kieső embereket jelenleg csak szerkezeti módosítással tudnám pótolni, márpedig azt szeretném, ha mindenkinek lenne helyettese. Megpróbálunk még erősíteni, a védelemben, a középpályán és a csatársorban egyaránt szükségünk lenne még új játékosra.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Kapacina Valér (Bp. Honvéd-MFA), Kóka Róbert, Lakatos László, Pálvölgyi Balázs (mindhárom Nyírbátor), Myke Bouard Ramos(brazil, Salgótarjáni BTC),Dusan Pavlov (szerb, Egri FC), Sipos Tamás (Nyíregyháza Spartacus),Üveges Szabolcs (Putnoki VSE)
Távozik/távozhat: Bagin Sándor (visszavonult), Iván Attila (Tuzsér)
Kiszemeltek:Barzó Gergő (Ibrány),Nagy Bálint (Haladás), Molnár Róbert (Ukrajna),Nacsa Péter(Győri ETO FC), Privigyei Ádám (Kazincbarcika), Varga Attila(Ibrány)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik