NB II: gólkirállyal és fiatal középpályással erősít a Szolnok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.20. 23:08
Eddig nem volt aktív az átigazolási piacon a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV, de szombaton a klub a hivatalos honlapján több érkezőről is beszámolt. A szolnokiaknál folytatja pályafutását a korábbi másodosztályú gólkirály, Máté János, az Eger fiatal középpályása, Zvara Dávid, illetve az is eldőlt, hogy Sipeki István marad a klubnál.

A szolnoki klub vezetői a tavasszal eredményesen szerepelt csapat gerincét együtt kívánják tartani, és ehhez a maghoz kívánnak erősíteni.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a négy, eddig kölcsönben lévő paksi labdarúgó végleg a Tisza-partiak játékosa lett; Bohner Roland, Nagy István, Pokorni Péter és Vári Barnabás tegnap alá is írta szerződését. Az ötödik paksi kölcsönjátékos, Sipeki István szerződése lejárt a Tolna megyei csapatnál, így a Szolnok vele is megállapodott.

Hozzájuk csatlakozik új játékosként a legutóbb Siófokon futballozó 23 éves támadó, Máté János, aki a 2011–2012-es szezonban a Nyugati csoportban gólkirályi címét szerzett 17 találattal. Rajta kívül a 19 éves egri középpályással, Zvara Dáviddal is megegyezett a vezetőség.

A távozók listája is bővült egy fővel: a Kecskeméthez visszatérő Gyagya Attila és a Paksra visszatérő Tamási Gábor, illetve az RKSK-hoz tartó Kocsis Dávid után Urbán-Szabó Viktortól is elköszönt a klub.

A Szolnok az első felkészülési mérkőzését egyébként hétfőn játssza le a Telkiben edzőtáborozó izraeli első osztályú Hapoel Akre ellen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik