NB II: Mi igazoltunk a legjobban, de nem álltunk össze - Sipos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.05. 10:52
Az NB II 2012–2013-as szezonjában a Keleti csoport ötödik helyén végző Nyíregyháza Spartacus FC ügyvezetője, Sipos Zoltán annak ellenére sem elégedett a csapat tavasszal nyújtott teljesítménnyel, hogy az utolsó fordulóban a Putnok legyőzésével teljesítette a minimális célt, és kiharcolta az automatikus indulási jogot a 16 csapatos NB II-ben.

„Amikor a télen megvoltak az átigazolások, úgy éreztük, megerősítettük a csapatot. Több fórumon, így a sportnapilap szerint is mi igazoltunk a legjobban, aztán mégsem állt úgy össze az együttes, ahogy szerettük volna” – nyilatkozta a nyíregyházi klub hivatalos honlapjának Sipos, aki szerint ennek okait elemezni kell, és le kell vonni a megfelelő következtetéseket. Erre egy hét múlva kerül sor a játékosok és a szakmai stáb együttes részvételével. Ezt követően derülhet ki az is, milyen mértékben változik a keret összetétele.

„Ötödikek lettünk, kiharcoltuk a részvételt az összevont NB II-ben, nem pedig bennmaradtunk. Fel kell készülnünk, hogy ez egy sokkal erősebb bajnokság lesz” – tekintett a közeli jövőbe a Spartacus ügyvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik