NB I: fogadáskészítővel is lehet tippelni a derbire!

Vágólapra másolva!
2024.02.23. 14:10
Fotó: Árvai Károly
Vasárnap a Megyeri úton kerül sor a fővárosi derbi szezonbeli második felvonására, azaz jön az Újpest–FTC mérkőzés! A lila-fehéreknek nem sok örömük volt az utóbbi időben ősi riválisuk ellen, hiszen 2015 decembere óta nem tudták legyőzni a zöld-fehéreket, de a pontszerzés is több mint öt évvel ezelőtt jött össze legutóbb számukra. A mérkőzés kapcsán természetesen a Tippmixpro Fogadáskészítő funkciója is elérhető, ami lehetőséget ad arra, hogy az ugyanahhoz az eseményhez tartozó kimenetelek egymással kötésben is fogadhatóak legyenek. (x)

A bajnoki címvédő FTC ebben a szezonban is az elsőségért harcol, míg az Újpest – szinte már szokás szerint – elsősorban a bennmaradásért küzd az élvonalban. A lila-fehérek izgalmas időszakon vannak túl, hiszen tulajdonos-, ezzel együtt pedig edzőváltásra is sor került náluk, Nebojsa Vignjevicset Mészöly Géza váltotta a kispadon. A bemutatkozás jól sikerült, az Újpest hosszú idő után újra három pontot tudott bezsebelni a bajnokságban a Diósgyőr otthonában aratott 2–1-es győzelemmel, a folytatásban azonban a Kecskemét vendégeként 1–0-s vereséget szenvedett. A IV. kerületiek védelme különösen sebezhető, az eddig kapott 42 góljuk a legtöbb a teljes mezőnyben 21 fordulót követően, és a zöld-fehérek is rendre megszórták őket az utóbbi időben: utolsó négy egymás elleni meccsükön mindig legalább három gólt kapott az Újpest.

HÁNY GÓL SZÜLETIK A DERBIN?

SZAVAZÁS

Hány gól születik a derbin?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A két csapat legutóbbi egymás elleni mérkőzésén még egészen máshogy festett a tabella, a szezont remekül kezdő Újpest dobogós helyről várta az összecsapást, így különösen fájó volt a lila-fehéreknek a Groupama Arénában elszenvedett 3–0-s pofon, ráadásul ezúttal sok hiányzó is nehezíti Mészöly Géza dolgát. Ha már fájó pofonok: 2022 őszén az FTC 6–0-ra tudott nyerni a Szusza Ferenc Stadionban, ami zsinórban a negyedik idegenbeli kapott gól nélküli derbije volt a Ferencvárosnak – legutóbb viszont két gólt kaptak itt, de a győzelem így is összejött (2–3).

AZ FTC KAPOTT GÓL NÉLKÜL JÁTSSZA LE A TALÁLKOZÓT?

SZAVAZÁS

Az FTC kapott gól nélkül játssza le a találkozót?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A rangadó presztízse ellenére nem jellemző a túlzott óvatoskodás egyik csapatra sem, amit jól mutat, hogy utolsó öt egymás elleni mérkőzésükön mindig született gól az első játékrészben.

HÁNY GÓL SZÜLETIK AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN?

SZAVAZÁS

Hány gól születik az első félidőben?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A fentiekben feltüntetett fogadási lehetőségek a Fogadáskészítő funkció használatával, kötéstiltás nélkül is megfogadhatók a mérkőzés kapcsán. A funkció egyre népszerűbb játékosaink körében, amit jól mutatnak a remekül összeállított szelvények, például egy Tippmixpro-játékosé, aki a Paks–Zalaegerszeg mérkőzés kapcsán nem csupán a vendégek gólváltás melletti győzelmét tippelte meg jól, de az a megérzése is helyesnek bizonyult, hogy a találkozón legalább 13 szöglet lesz. A két helyes tippel 24-szeres nyereményszorzót könyvelhetett el, így 4 000 forintos tétre 96 000 forintnyi nyereménynek örülhetett.

Egy másik játékosunk a Paks–Puskás Akadémia mérkőzés kapcsán állította össze az alábbi hármas kötését, amelynek köszönhetően 9 568 forintos tét kockáztatásával 43 056 forintos nyereménynek örülhetett:

LabdarúgásPaks – Puskás Akadémia1X2 + Gólszám 4,5Paks és kevesebb, mint 4,54,5Nyertes
1. félidő – Gólszám 0,5Több, mint 0,5
Szögletszám 12,5Kevesebb, mint 12,5

A Fogadáskészítővel a felsorolt fogadási lehetőségek mellett továbbiakat is megtippelhetsz a mérkőzés kapcsán kötésben a Tippmixprón, ahol természetesen az aktuális forduló többi mérkőzése is elérhető!

A Fogadáskészítő funkció segítségével egyetlen meccsre is tudsz kötéstiltás nélkül fogadni, így elég egy mérkőzés történéseire figyelni még akkor is, ha a tippsornak több eleme van. Amennyiben például egy adott mérkőzés kapcsán a végkimenetelre, a gólszámra és a gólszerzőre is szeretnél fogadni, és ezen lehetőségek mindegyike elérhető a Fogadáskészítő funkcióval, a választásaidat az erre a kötésre kombinált nyereményszorzóval játékba küldheted. Akár a mérkőzések megkezdése előtt, akár élőben is megtalálható ez a lehetőség.

Kiemelkedően sok sportág eseményei közül is válogathatsz, amennyiben a Fogadáskészítővel elérhető ajánlatokat keresed: labdarúgás, tenisz, kosárlabda, jégkorong, kézilabda, amerikai foci és snooker események kapcsán is érdemes böngészni a mérkőzéseket, és a Fogadáskészítővel megfogadható opciókat. Emellett a Fogadáskészítővel elérhető e-sportok listája is széles: FIFA, CS:GO, Dota és LOL események kapcsán is összekombinálhatod az egy találkozón belül elérhető opciókat.

A Tippmixpro fogadási oldalán az érintett sportágak egyes eseményein belül a Fogadáskészítő fül alatt listázódnak azok a fogadási lehetőségek, amelyek egymással kötésben játékba küldhetőek.

Mi az a Fogadáskészítő, és hogyan működik?

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik