Mezőkövesd: „99 százalék, hogy Drazsics kitölti a szerződését”

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.02.13. 11:55
A jelek szerint Sztefan Drazsics (labdával, fehérben) tavasszal is marad Mezőkövesden és harcol tovább a csapattal a bennmaradásért (Fotó: Dömötör Csaba, archív)
A Mezőkövesd csatára, Sztefan Drazsics átigazolási ügyében számos találgatást hallani, ezért felvettük a kapcsolatot a játékos menedzserével, Radovan Stijaciccal, hogy adjon tájékoztatást a szerb futballistával kapcsolatban.

 

 

Múlt héten a Nemzeti Sport számolt be arról, hogy a Mezőkövesd 31 éves szerb csatárának, Sztefan Drazsicsnak a nyárig szóló szerződésében szerepel egy 300 ezer eurós kivásárlási összeg, amit ha kifizet érte egy kérő és a játékossal is meg tud egyezni, akkor átigazolhatja. Azt is jeleztük, hogy a bajnoki idényben 20 meccsen nyolc gólt szerző játékosért bejelentkezett az Újpest FC, de nemcsak a liláknál került képbe. Friss pletyka, hogy Drazsicsot a középcsatárt kereső DAC is szívesen látná, érdekesség, hogy a dunaszerdahelyieket az a Mol is támogatja, amely Újpesten tavasszal kivásárolja Roderick Duchatelet tulajdonjogát és nyártól átveszi a klub irányítását.

Ugyanakkor jelen állás szerint nem lesz Drazsicsért DAC–Újpest „házirangadó”, ugyanis a csatár azt tervezi, hogy marad Mezőkövesden.

Kilencvenkilenc százalék, hogy Sztefan Drazsics kitölti a nyárig szóló szerződését Mezőkövesden. Úgy érezzük, hogy ebben a nehéz helyzetben, amiben most a csapat van, ez a legtisztességesebb döntés, a csatár szeretne segíteni a csapatnak a bennmaradásért folyó küzdelemben. Azért mondok kilencvenkilenc százalékot, mert a futballpiacon teljesen váratlanul is érkezhet a klub és a játékos számára is egy olyan extra ajánlat, amit nem lehet visszautasítani, de a terv az, hogy Sztefan nyárig nem vált klubot” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a csatár menedzsere, Radovan Stijacic, aki nem cáfolta az Újpest FC érdeklődését, ellenben a DAC-tól őt még nem keresték. 

Drazsics jelenleg a második időszakát tölti Mezőkövesden – 2018 februárja és 2019 júliusa között már szerepelt a csapatban, majd Kínába igazolt, aztán 2021-ben Diósgyőrből tért vissza a matyóföldiekhez –, eddig összesen 132 tétmeccsen 47 gólt szerzett a csapat színeiben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik