A jó megérzések még többet érhetnek a Tippmixprón!

Vágólapra másolva!
2024.02.17. 08:43
A megújult Tippmixpro számos új funkcióval várja a sportfogadás szerelmeseit (Fotó: tippmixpro.hu)
A megújult Tippmixpro egyik kedvelt új funkciója az azonnali kifizetés, azaz a cash out, amivel megjátszott fogadásaidat még az esemény vége előtt, saját döntésedre lezárhatod, ezzel pedig biztosíthatod a nyereményedet. Ezzel a funkcióval a mérkőzés közbeni megérzések is kiemelt jelentőséggel bírhatnak, amire NB I-es találkozók kapcsán is jó példákat találunk. (x)

 

Új sportágak, új bajnokságok, új fogadási lehetőségek, Szuper odds, Oddspiramis, Fogadáskészítő, azonnali kifizetés. A megújult Tippmixpro számos új funkcióval várja a sportfogadás szerelmeseit, a felsoroltak közül pedig az azonnali kifizetéssel, azaz a cash out funkcióval elért nyereményekre mutatunk most remek példákat – NB I-es kötődéssel.

A cash out használatával megjátszott fogadásaidat még az esemény vége előtt, saját döntésedre lezárhatod, ezzel pedig biztosíthatod a nyereményedet. A felkínált nyeremény összege függ attól, hogy a megfogadott kimenetel bekövetkezésére éppen mekkora esély van: minél valószínűbb, hogy a tipped helyes lesz, annál nagyobb nyereményösszeggel lehet lezárni a fogadást, de olyan eset is elképzelhető, amikor a feltett tétnél kisebb összeggel tudsz kiszállni egy fogadásból.

A Tippmixprón elérhető a részleges és az automatikus cash out is. A részleges cash out használatával a fogadásod aktuális értékének egy részét váltod vissza, de a fogadásod nem zárul le, csak a tétje és az elérhető maximális nyeremény összege csökken. Az automatikus cash out arra ad lehetőséget, hogy amikor a fogadásod elér egy általad előre beállított értéket, a cash out automatikusan végbemenjen, a fogadásod lezáruljon, a beállított összeg pedig jóváírásra kerüljön a számládon.

Mi az a cash out?

Az NB I 18. fordulójának Debrecen–Diósgyőr keleti rangadóján egy Tippmixpro-játékos élőben, még 0–0-s állásnál fogadott 4.85-ös oddsszal arra, hogy a meccset a vendégek nyerik meg. Erre 10 ezer forintos tétet tett, a vendégek pedig később 2–0-ra vezettek, így jónak tűnt a tipp, de a 62. percben Dzsudzsák Balázs szépített. Ezt követően nem sokkal használta a cash out funkciót fogadónk, aki ezzel közel 39 ezer forintot nyert, ráadásul a lefújás előtt egyenlített a hazai csapat, így remek döntés volt felvenni a nyereményt az esemény lezárulta előtt.

Következő példánkban a DVSC–FTC mérkőzés szerepel a 20. fordulóból. Egy Tippmixpro-játékos 1–1-es állásnál fogadta meg a vendégek sikerét, ami ugyan végül bejött számára (1–2), ahogy a Roma–Internazionale találkozónál ugyanúgy 1–1-nél a milánóiakra leadott tipp is (2–4), de a 3-as kötésben megjátszott szelvényén a harmadik mérkőzés elvitte volna a teljes tétet. Ez utóbbi ugyanis a cseh bajnokság Plzen–Mladá Boleslav (1–1) találkozója volt, ahol a hazaiakra tippelt a játékos, de még időben használta a cash out funkciót, így végül tippsorával 10 ezer forintos tétre közel 51 ezer forintot nyert, pedig a cseh bajnoki elvitte volna a szelvényét és az összes feltett tétet.

Az előttünk álló hétvégén a Ferencváros–Diósgyőr bajnokit nem rendezik meg, de így is lesznek érdekes mérkőzések a hazai bajnokságban. A Paks–ZTE mérkőzést még pénteken lejátszották (3–4). Szombaton kora délután a Mészöly Géza irányításával hosszú idő után újra győzelmet ünneplő Újpest FC a Kecskeméti TE vendége lesz. Az edzőváltáson átesett Mezőkövesd otthon látja vendégül a Kisvárdát, mindkét klub célja a közelebb zárkózás a bennmaradó helyekhez. Vasárnap a Fehérvár és a DVSC méri össze erejét, a fordulót az MTK vendégjátéka zárja a Puskás Akadémia ellen. Az NB I mellett az NB II találkozóira is csak a Tippmixen és a Tippmixprón lehet legálisan fogadni Magyarországon!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik