Felkészülés: nem bírt a Botev Plovdiv a Pakssal, a ZTE kiütötte a Mislenyt

Vágólapra másolva!
2024.01.26. 17:25
A Botev Plovdiv nem tudta megállítani a Paksot (Fotó: Facebook/Paksi FC)
Fölényes győzelmet aratott utolsó felkészülési mérkőzésén a labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE, amely a másodosztályú Kozásmislenynek gurított öt gólt. A Paks 2–0-ra verte a bolgár Botev Plovdivot.

Erődemonstrációt tartott az NB II-ben vitézkedő Kozármisleny ellen a ZTE. A kék-fehérek Josip Spoljaric duplájával, illetve Mim Gergely, Sajbán Máté és Bedi Bence góljaival kitömték a baranyai együttes kapuját – Aczél Zoltán együttese egyszer ugyan betalált, de ez csak a végeredmény kozmetikázására volt elég. 

Dominánsan kezdte a Botev elleni meccset a Paks, ám az első percekben nem tudta gólra váltani a helyzeteit. Ezt követően a bolgárok is összekapták magukat, azonban gólt ők sem tudtak szerezni. A szünet után megvillant Böde Dániel, s gyors egymásutánban kétszer is betalált: előbb fordulásból lőtt a jobb alsóba 10 méterről, majd két perccel később négy bolgár védő szorításából kitörve a kapus mellett a hálóba pöccintett. A folytatásban ugyan még több komoly helyzetet is láthattunk, de az eredményen ez már nem változtatott, maradt a 2–0.   

NB I-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MECCSEI
ZTE FC–Kozármisleny (NB II) 5–1 
Paksi FC–Botev Plovdiv (bolgár) 2–0 (Böde 49., 51.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik