Női foci: Albert Flórián edzőként is eljutna a Bajnokok Ligájába

Vágólapra másolva!
2023.11.03. 16:23
null
Fotó: Cseh Gábor/Vas Népe
Ifjabb Albert Flórián bízik benne, hogy akárcsak játékosként, a Ferencváros női labdarúgócsapatának edzőjeként is eljuthat majd a Bajnokok Ligájába.

Az aranylabdás klublegenda Albert Flórián fiát közel két hónappal ezelőtt nevezték ki az együttes élére, azt követően, hogy a gárda nem jutott tovább a BL-selejtező gyulafehérvári csoportjából és Vágó Fanny távozott a posztjáról.

„Kicsit meglepett a felkérés, de kimentem a temetőbe édesapámhoz, aki pedig ihletet adott, és úgy gondoltam, a Ferencvárosnak nem szabad nemet mondani” – nyilatkozta az M1 aktuális csatornának az 55 éves szakember, aki tagja volt az 1995-ben BL-főtáblás Ferencvárosnak, edzői pályafutását a klub utánpótlásában kezdte, majd Gellei Imre pályaedzőjeként dolgozott a felnőttcsapatnál.

A Ferencváros nyolc forduló után százszázalékos mérleggel, kapott gól nélkül áll az élen, szombaton pedig a második helyen álló Győr otthonában játszik rangadót a bajnokságban.

A tréner megjegyezte: vélhetően az FTC és a Győr között dől majd el a bajnoki cím, és bízik benne, hogy ez olyan mérkőzés lesz, amivel tanítványai érettebbek lehetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik