Kisvárda: közel ötvenszeres válogatott játékos tér vissza az NB I-be

Vágólapra másolva!
2023.09.07. 17:20
null
Nikolov visszatér az NB I-be (Fotó: kisvardafc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda szerződést kötött Boban Nikolovval – közölte a klub a hivatalos oldalán.

 

Boban Nikolov személyében Magyarországon is jól ismert, 48-szoros válogatott északmacedón futballistát igazolt a Kisvárda. A 29 éves középpályás 2018 és 2021 között volt a Fehérvár játékosa, abban az időszakban 106 tétmérkőzésen, azon belül 73 bajnokin lépett pályára (a Kisvárda ellen négyszer szerepelt), utóbbiakon hét gólt szerzett. A Vidivel bajnoki címet és Magyar Kupát is nyert és szerepelt az Európa-liga csoportkörében is. Azt követően az olasz Lecce, a moldovai Sheriff Tiraspol és a román FCSB játékosa volt – olvasható a kisvardafc.hu.

„Izgatottan várom, hogy visszatérjek abba a ligába, ahol az eddigi egyik legjobb teljesítményemet nyújtottam – mondta a szerződése aláírása után Nikolov. – Szeretném, ha legalább azon a nívón tudnék futballozni, ahogy azt fehérvári játékosként is tettem. Szükségem van két-három hétre ahhoz, hogy teljes mértékben utolérjem magam, a román bajnokság, ahol legutóbb szerepeltem, júniusban ért véget, azóta is edzésben vagyok, úgyhogy nincs nagy lemaradásom. Emlékszem rá, hogy játszottam a Kisvárda ellen, miként arra, hogy kellemetlen, agresszív csapat, bízom benne, hogy ezekkel a stílusjegyekkel most is rendelkezik. Minden erőmmel azon leszek, hogy új csapatomat jó szerepléshez segítsem a jövőben.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDA MASTER GOODNÁL
Érkezők:
Branimir Cipetic (bosnyák-horvát, Lokomotiva Zagreb – Horvátország), Czékus Ádám (Békéscsaba), Kovács Marcel (Soroksár SC), Lippai Tibor (Kazincbarcika), Boban Nikolov (északmacedón, FCSB – Románia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Balogh Norbert (DAC 1904 – Szlovákia, legutóbb kölcsönben: Vasas FC), Körmendi Kevin (Puskás Akadémia)
Kölcsönből visszatért:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: –
Távozók: Hej Viktor (ukrán-magyar, MTK Budapest, szabadon igazolhatóként), Janisz Karabelov (bolgár, Botev Plovdiv – Bulgária, szabadon igazolhatóként), Anton Kravcsenko (ukrán, szabadon igazolható), Nagy Mihály Krisztián (Kozármisleny),Matheus Izidorio Leoni (brazil-olasz, Kecskeméti TE, szabadon igazolhatóként), Artem Odincov (ukrán, Diósgyőri VTK), Milos Vranjanin (szerb, FK Radnik Szurdulica – Szerbia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Jaroszlav Heles (ukrán-magyar, Szombathelyi Haladás), Szőr Levente (Tiszakécskei LC)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Hindrich Ottó (román-magyar, CFR – Románia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik