FTC: Sajnálom, hogy Csercseszovnak távoznia kellett – Laidouni

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.23. 17:56
null
Aissa Laidounira nagy hatással volt Sztanyiszlav Csercseszov (Fotó: Getty Images)
Az orosz Szport-Ekszpressznek adott interjút a Ferencváros korábbi játékosa, Aissa Laidouni. Az Union Berlin középpályása Sztanyiszlav Csercseszovról és a klubváltásáról is beszélt.

 

„Már az Union Berlin játékosa vagyok, de még mindig követem a Ferencvárost – kezdte az orosz Szport-Ekszpressznek adott interjúját az FTC korábbi középpályása, Aissa Laidouni.Természetesen én sem vártam ilyen eredményt (a KÍ elleni visszavágón – a szerk.). Ez sötét nap volt Csercseszovnak és az egész csapatnak, de ilyen előfordul a futballban. Sajnálom, hogy az edzőnek el kellett hagynia a Ferencvárost, mivel a legjobb emlékeim abból az időből vannak, amikor vele dolgoztam.”

A tunéziai válogatott játékosa elmondta, az orosz vezetőedzőnek nagy szerepe volt abban, hogy jobb formába lendült: „Megtalálta a kulcsot az öltözőhöz. Kemény és követelőző volt, de igazságos. Az én esetemben a megfelelő szavakkal szólt hozzám, és elérte, hogy újult erővel higgyek magamban, mert akkoriban voltak bizonyos problémáim. Sokat beszélgetett velem, elmagyarázta a taktikai és pszichológiai szempontjait, egyúttal a viselkedésével egyértelművé tette, hogy hisz bennem.”

Laidouni arról is beszélt, hogy voltak korábban Olaszországból is ajánlatai, és a klubváltása előtt Csercseszovval is megvitatta a döntését, a tréner azt tanácsolta, hogy csak akkor váltson, ha minden számára fontos részlet megfelelő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik