FTC: a Leipzig korábbi edzője is a jelöltek között – sajtóhír

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.07.26. 23:05
null
Marschot is szóba hozták a Ferencvárossal (Fotó: AFP)
Újabb ismert edzőt hoztak szóba a Ferencvárossal: elképzelhető, hogy az RB Leipzig korábbi mestere, az amerikai Jesse Marsch lesz a zöld-fehérek következő vezetőedzője.

A goal.com magyar kiadása is beszámolt Marsch lehetséges ferencvárosi szerepvállalásáról, és lapunk is úgy értesült, hogy a szakember már Budapesten van, és csütörtökön tárgyalhat a magyar klubbal.

A 49 éves amerikai edző 2022 márciusától idén februárig a Leeds Unitedet irányította, de korábban dolgozott a Montreal Impactnál, a New York Red Bullsnál, a Salzburgnál és az RB Leipzignél is, sőt az osztrák, illetve a német csapatnál játékosa volt Szoboszlai Dominik, a Transfermarkt adatai szerint nyolcvan mérkőzésen adott lehetőséget az azóta a Liverpoolban futballozó magyar középpályásnak.

Mint ismert, az FTC a feröeri Klaksvíkkal szemben elbukott BL-selejtezős párharc után menesztette Sztanyiszlav Csercseszovot. Azóta a Máté Csaba, Leandro de Almeida duó irányításával zajlanak az edzések, és a páros vezeti majd a csapatot a csütörtöki, Shamrock Rovers elleni Ekl-mérkőzés során is.

Más szóba jöhető jelöltekről ebben a cikkünkben írtunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik