DVSC: két évvel hosszabbítottak a sportigazgatóval

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.28. 19:42
null
Hajk Hovakimjan jól indított a Debreceni VSC-nél (Fotó: DVSC)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC hivatalos oldalán jelentette be, hogy két évvel meghosszabbította sportigazgatója, Hajk Hovakimjan szerződését.

 

A még mindig csak 29 éves örmény szakembert 2022-ben nevezték ki a DVSC-hez. Most, szerződése meghosszabbításakor nagyinterjút adott a klub honlapjának. Az átigazolásokért is felelős sportigazgató első idénye remekül sikerült, hiszen a Debrecen a 3., Ekl-szereplést érő helyen végzett.

Fő célunk, hogy megőrizzük a csapat gerincét, nem szeretnénk radikális változtatásokat, értékeljük a játékosok erőfeszítéseit, ezért is volt fontos számunkra a szerződésük meghosszabbítása. A tapasztalt, saját nevelésű játékosok nagyban hozzájárultak a csapat sikeréhez. Nagyon tisztelem az általuk végzett kemény munkát és az elhivatottságukat, nagy hatással vannak a csapatra és értékelnünk kell a fáradozásukat. Összességében, nem támogatom a drasztikus változtatásokat a keretben, így a célunk bizonyos pozíciók célzott erősítése” mondta a nyári tervekről az örmény szakember, akinek összes válaszát ide kattintva olvashatja el.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Vajda Botond (szlovák-magyar, Diósgyőri VTK), Joao Oliveira (portugál, Leixoes, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatér(het): Raul Balbarau (román, FC Noah – Örményország), Baranyai Nimród (Mezőkövesd), Kundrák Norbert (Szeged-Csanád GA), Peter Olawale (nigériai, FC Noah – Örményország), Rácz Balázs (Szeged-Csanád GA), Saná Gomes (bissau-guineai, PFK Beroe Sztara Zagora – Bulgária)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Pernambuco (José Vitor Rodrigues da Silva dos Santos, brazil, Kizilzsar – Kazahsztán)
Távozók: Okan Aydin (német-török, szabadon igazolható), Baráth Péter (Ferencváros, kölcsön után végleg), Sylvain Deslandes (francia, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Major Sámuel (kölcsön után szabadon igazolható, legutóbb Pécsi MFC – kölcsönben)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik