Sportrádió: A Honvéd és a Vasas is NB II-be való – Nagy Antal

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.04.09. 18:58
null
Nagy Antal nem volt elájulva a Honvéd győzelmétől (Fotó: Török Attila)
Ha egy-két ilyen szerencsés góllal tovább gyűjtené a pontokat, akkor akár benn is maradhat a Budapest Honvéd – mondta Nagy Antal, a kispestiek korábbi játékosa. A Honvéd 1–0-ra nyert a Vasas ellen idegenben a labdarúgó NB I 26. fordulójában. Nagy Antallal Edvi László beszélgetett a Sportrádió Hazafutás című műsorában.

 


„Jövő héten a Fradihoz megyünk, és még az Újpesttel is találkozunk. Ha egy-két ilyen szerencsés góllal tovább gyűjtenénk a pontokat, akkor akár benn is maradhatunk. De ezzel a mérkőzéssel ne legyünk nagyon elégedettek. Én azt mondtam magamban, hogy »úristen, ez a két csapat tényleg NB II-be való«. Ráadásul az edzőnk a két legjobb játékosunkat hozta le, azt hittem, direkt csinálja. Végül is megnyertük a meccset, és most optimista vagyok” – nyilatkozott őszintén Nagy Antal a Honvéd sikeréről.

„A Vasast nem is értem. Akikről azt gondoltam, hogy tudnak futballozni, azok a játékosok bebizonyították, hogy nagyon nem. Már a Budafok ellen is csodálkoztam, hogy elfelejtettek játszani. Én annyit csináltam volna a vezetőedző helyében, hogy eléjük tettem volna a fizetési lapjukat, hogy ezért illik valamit tenni” – tette hozzá a korábbi kispesti futballista.

Nagy Antal elmondta, bár a Ferencváros katasztrofális teljesítményt nyújtott Pakson, a Honvéd ellen biztosan felszívják magukat a zöld-fehérek.

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA HALLGATHATJÁK MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik