NB I: egy év után visszatért a ZTE korábbi szélsője – hivatalos

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.02.20. 11:43
null
Eros Grezda újra Zalaegerszegen (Fotó: ztefc.hu)
Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt jelentette be a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE, hogy szélsője, Eros Grezda nem tölti ki kölcsönszerződését és távozik a klubtól. Az albán válogatott játékos most visszatért, fél plusz egy évre írt alá – számolt be erről a ZTE FC hivatalos honlapja.

 

Ismét Zalaegerszegen folytatja pályafutását a 13-szoros albán válogatott támadó, Eros Grezda. A szélső korábban már megfordult a kék-fehéreknél, 2022 februárjában távozott, az idény további részét a horvát Sibenikben töltötte. Nyáron Törökországba igazolt, most pedig szabadon igazolhatóként érkezett a ZTE-hez.

Eros Grezda nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékos, aki elöl bármelyik poszton bevethető, így a jelenléte a támadó játékunkba még több variációs lehetőséget biztosít. A játékos az előző néhány napot már velünk töltötte, korábbi zetés időszakából pedig jól ismeri a közeget, ami sokat segíthet a beilleszkedésben. Reméljük, hogy hasonló utat fog bejárni, mint Eduvie Ikoba, aki a visszatérését követően gólokkal hálálta meg a bizalmunkat.” – nyilatkozta a ztefc.hu-nak Dragóner Attila, a klub sportigazgatója.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS ZALAEGERSZEGEN
Érkezők: Balabás Bence (Austria Wien – Ausztria), Eros Grezda (Manisa FK – Törökország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatértek: –

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek:
Távozók: Májer Milán (Kecskeméti TE), Németh Erik (szentlőrinci kölcsön után Soroksár)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Diego Carioca (Diego Silva Nascimento Santos, brazil, Kolosz Kovalivka – Ukrajna)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik