DVSC: visszatérőben Varga Kevin, már a csapattal edz

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.02.14. 11:52
null
Sikeres időszakot töltött Debrecenben Varga Kevin (Fotó: Derencsényi István)
A Debreceni VSC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Varga Kevin keddtől a csapattal tréningezik, és a labdarúgócsapat vezetősége szeretné is szerződtetni.

A 26 éves, debreceni nevelésű válogatott szélső legutóbb a török Hataysporban futballozott, szerződtetéséről folynak az egyeztetések, de a törökországi földrengés okozta tragédia miatt adminisztratív akadályokkal kell számolni – írja rövid hírében a dvsc.hu.

A 13-szoros válogatott Varga Kevinnel kapcsolatban már beszámoltunk arról, hogy télen távozhat a Hataysportól, amely a nyáron szerződtette. A magyar légiós csak 11 meccsen kapott lehetőséget a bennmaradásért harcoló csapatban ebben az idényben, ezért nem is tartózkodott már Törökországban a múlt heti földrengés idején, amely után eltűnt ghánai csapattársa, Christian Atsu és a klub sportigazgatója, Taner Savut is.

Időközben a Hatayspor – a Gaziantephez hasonlóan – bejelentette: a természeti katasztrófa miatt visszalép a török bajnokságtól. A Gaziantep a 10., a Hatayspor a 14. helyen áll a tabellán, amely egyelőre szünetel, s várhatóan március elejétől folytatódik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik