NB I: végleg Fehérvárra igazolt a dán középhátvéd

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.12. 18:27
null
Kasper Larsen kölcsön után végleg a Mol Fehérvár FC játékosa (Fotó: Getty Images)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy megállapodott a dán Odensétől kölcsönben szereplő középhátvéddel, Kasper Larsennel, akinek játékjoga végleg a Fejér megyeiekhez került, s 2025. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

A 29 esztendős dán utánpótlás-válogatott, a korábban a holland élvonalban is megforduló Larsen augusztusban érkezett Székesfehérvárra, s eddig 11 mérkőzésen lépett pályára a Mol Fehérvár FC-ben. Az idény elején eredetileg egy évre kölcsönbe került a csapathoz, azonban mindkét fél megelégedésére megállapodtak a hosszabb távú folytatást illetően, s Larsen 2025. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

„Az augusztusi érkezésem után pár nappal már pályára is léphettem a csapatban a Köln ellen, ami nagy élmény volt és rögtön láttam, hogy egy ambiciózus klubba érkeztem, remek képességű csapattársakhoz és kiváló körülmények közé, így nem volt kérdés számomra, hogy hosszabb távon is szívesen kötelezem el magam a Vidihez. Szeretnék minél több meccset nyerni, lépésről lépésről haladni, elérni a céljainkat a bajnokságban, én pedig szeretném vezérként segíti a csapatot a pályán. Örülök annak is, hogy a múlt héten Tobias Christensen személyében egy norvég játékos is csatlakozott hozzánk, remek srác, szinte ugyanazt a nyelvet beszéljük, természetesen boldog voltam, hogy egy újabb skandináv futballista jött, sokat tudunk segíteni egymásnak”
– mondta Kasper Larsen.

„A keret kialakításánál célunk, hogy minél több olyan labdarúgónk legyen, akire hosszabb távon számítunk. Kasper eddig kölcsönben erősítette csapatunkat, teljesítményével és hozzáállásával meggyőzött minket, hogy a jövőben is érdemes számolnunk vele. Jó karakterű, profi szemléletű játékos, aki rászolgált arra, hogy hosszabb távon is a Vidiben szerepeljen” – fogalmazott Juhász Roland, a fehérváriak sportigazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik