NB I: nincs komoly baja a fejsérülést szenvedett kisvárdai támadónak

Vágólapra másolva!
2022.10.25. 16:16
null
Mesanovicnak nem történt komoly baja (Fotó: Kovács Péter)
A labdarúgó NB I 12. fordulójának záró mérkőzésén a Kisvárda 3–2-re győzött Debrecenben. A találkozó hajrájában fejsérülést szenvedett a vendégek támadója, Jasmin Mesanovic, akit a klubhonlap beszámolója szerint egy éjszakára benntartottak megfigyelésre a kórházban.

A debreceni mérkőzés 76. percében a kisvárdai csapatkapitányi karszalagot bajnoki mérkőzésen második alkalommal viselő Jasmin Mesanovic egy fejpárbajt követően mozdulatlanul terült el a földön. Néhány pillanatig nagy volt az ijedtség, de érkezett a kispadról a segítség, dr. Kósa Jenő csapatorvos és Nagy István masszőr ura volt a helyzetnek, nem volt szükség a mentők beavatkozására, „Mesa” pedig a saját lábán hagyhatta el a pályát – a szurkolók együttérző tapsa mellett. Az egyszeres bosnyák válogatott támadó a lefújás után együtt ünnepelte a társakkal a győzelmet, de az éjszaka még volt egy útja – számolt be róla a kisvardafc.hu.

„Ahol az ütés történt, fájdalmat éreztem a fejemen, így a hazaérkezés után este bementem a kisvárdai kórházba, ahol megfigyelésre bent tartottak – mondta Jasmin Mesanovic. – Szerencsére a koponya-CT nem mutatott semmi elváltozást, így reggel hazamehettem. Most egy kis pihenő vár rám, igyekszem mielőbb visszatérni.”

LABDARÚGÓ NB I
12. FORDULÓ
Debreceni VSC–Kisvárda Master Good 23(Neofitidisz 6.,Hindrich 48.–öngól,ill.Makowski 37.,Kravcsenko 57.,Navrátil 67.)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3707 néző.Vezette: Berke

ONLINE SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik