FTC: Kubatov elmondta, hogy tíz drukkert öt évre kitiltottak

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2022.10.25. 16:08
Tíz Ferencváros-drukkert kitiltottak a zöld-fehér klub mérkőzéseiről – jelentette be Kubatov Gábor, az UEFA Európa-liga H-csoportjában érdekelt egyesület elnöke.

„Csütörtökön az év meccse következik. Győznünk kell, ha azt szeretnénk, hogy tavasszal is a nemzetközi kupában szerepeljünk. Ez szurkolók nélkül nem megy. Itt senki nem teheti kockára azt a segítséget, amit a szurkolók a lelátóról tudnak adni a csapatunknak. A Zvezda elleni meccsen azonban történt néhány olyan dolog, ami ezt kockáztatja. Az UEFA nagyon könnyen ad nagy büntetéseket például a nemzetközi meccseken való pirotechnikázásért. Így aztán hoztunk néhány intézkedést az elmúlt napokban” fogalmazott a Facebook-oldalára feltöltött videójában Kubatov Gábor.

„Tíz olyan szurkolónk van, akiket kitiltottunk a Ferencváros stadionjából, az idegenbeli meccsekről, illetőleg kitiltottunk a nemzetközi kupameccsekről is, többek között azért, mert volt olyan szurkolótársunk, aki a nevére szóló jegyet eladta a szerbeknek, azok persze nem tudtak bejönni a stadionba és jegyzőkönyvbe mondták, hogy ők feketepiacon, méregdrágán megvették ezeket a jegyeket. Azokat a szurkolókat is kitiltottuk, akik kiégették a térelválasztó hálót a B-szektor előtt és aztán utána bedobták a pályára a pirotechnikai eszközöket, és azokat a szurkolókat is mind kitiltottuk, akik, amikor ezért a szurkolótársak szóltak, fenyegetőleg léptek fel. Öt évet kaptak mindannyian, öt évig nem jöhetnek Fradi-meccsre, illetőleg minden okozott kárért be fogjuk őket perelni, ideértve a labdafogó hálót és ideértve a nemzetközi büntetéseket, amit miattuk kaptunk. Jobb hírrel nem tudtam szolgálni, addig is mindenkinek a legjobbakat kívánom. Hajrá, Fradi!” – mondta.

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
5. FORDULÓ
CSÜTÖRTÖK
H-CSOPORT
21.00: Crvena zvezda (szerb)–Trabzonspor (török)
21.00: Ferencváros–Monaco (francia) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. FERENCVÁROS 4 3 0 1 7–7 0 9
2. Trabzonspor 4 2 0 2 9–7 +2 6
3. Monaco 4 2 0 2 4–6 –2 6
4. Crvena zvezda 4 1 0 3 6–6 0 3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik