Újpest: Banai szerződést hosszabbított – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.04.21. 14:37
Szerződést hosszabbított saját nevelésű kapusával, Banai Dáviddal az Újpest labdarúgócsapata – olvasható a klub hivatalos honlapján.

„Elég furcsa hosszabbítás volt tulajdonképpen, mert ugye a helyzetből adódóan nem tudtam a székházban aláírni, így a technikai vezetőnk hozta el személyesen az új szerződésem. Még a bajnokság leállítása előtt elkezdtük a tárgyalásokat, nem igazán jött ki jól, hogy most épp nincs játék, de ugye mind abban bízunk, hogy nemsokára újraindul a sportélet. Nagyon örülök, hogy megszületett a megegyezés, remélem, hogy sok örömet tudok még szerezni a szurkolóinknak!” – fogalmazott Banai az ujpestfc.hu-nak.„Elég furcsa hosszabbítás volt tulajdonképpen, mert ugye a helyzetből adódóan nem tudtam a székházban aláírni, így a technikai vezetőnk hozta el személyesen az új szerződésem. Még a bajnokság leállítása előtt elkezdtük a tárgyalásokat, nem igazán jött ki jól, hogy most épp nincs játék, de ugye mind abban bízunk, hogy nemsokára újraindul a sportélet. Nagyon örülök, hogy megszületett a megegyezés, remélem, hogy sok örömet tudok még szerezni a szurkolóinknak!” – fogalmazott Banai az ujpestfc.hu-nak.

A közleményből nem derül ki, hogy meddig hosszabbított a 25 éves játékos, aki a jelenlegi idényben 17 tétmérkőzésen állt a lila-fehérek kapujában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik