NB I: tárgyalás Újpesten, hat pontban várnak változást az ultrák

Vágólapra másolva!
2017.11.01. 15:47
null
Ragaszkodnak a régi címerhez (Fotó: Török Attila)
Az Újpest FC-t ideiglenes jelleggel irányító új triumvirátus – dr. Dzodzoglu Sziderisz, Böőr Zoltán és Berta Csaba – korábban beszélgetést kezdeményezett a csapat szurkolóival, amely beszélgetés kedd este meg is történt. A korábbi ügyvezető, dr. Gyarmati Eszter távozása utáni új időszámítás első jeleként értelmezhető, hogy a felek egy asztalhoz ültek – a szurkolók hat pontból álló listával érkeztek a tárgyalásra.

A hat pont közül az első helyen kiemelt a legfontosabb számukra, abból nem engednek, megvalósulása esetén viszont minden további tárgyalásra nyitottak. Ez a pont pedig a címer kérdését jelenti.

„Amíg csapatunk 132 éves címerét nem kapjuk vissza, semmifajta közös együttműködésnek és kommunikációnak nincs értelme. Mindenféle egyeztetés és tárgyalás alapja az, hogy a mezünkön újra a tradicionális címer legyen látható” – áll az Újpest Ultras által a kedd esti tárgyalásról kiadott közleményben, amely azzal zárul, hogy a szurkolók képviselői felkérték dr. Dzodzoglut, közvetítse kérésüket a tulajdonos felé és egy újabb megbeszélésen találkozzanak újra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik