FTC: Azt hittem, többször beküldenek – Bognár István

BABJÁK BENCEBABJÁK BENCE
Vágólapra másolva!
2017.03.08. 09:08
null
Bognár István tisztában van vele: a Fradinak rendkívül bő a kerete (Fotó: Koncz György)
Tizenhat perc. Egyelőre ennyi jutott Bognár Istvánnak a Ferencváros öt tavaszi tétmérkőzésén, a Debrecen (0–0), a Videoton (0–0) és az Újpest (1–0) elleni bajnokit a kispadról nézte végig, míg a  Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágóján (2–0) a 74.  percben küldte pályára Thomas Doll vezetőedző. Ennél nyilván többre számított a télen a DVTK-tól szerződtetett középpályás.   

 

„A Fradinak rendkívül bő a kerete, tudtam, benne van a pakliban, hogy eleinte csere leszek, de azt hittem, a kispadról azért többször beküldenek – mondta a Nemzeti Sportnak a 25 esztendős labdarúgó. – Megsértődni ugyanakkor nincs értelme. Egyfelől magammal szúrnék ki, ha duzzognék az edzéseken, másrészt Gera Zoltán, Kleinheisler László, Hajnal Tamás és Rju Szung Vu is a középpálya közepén vár bevetésre. Annyit tehetek, hogy az edzésmunkámmal mindent megteszek, hogy valamelyiküket kiszorítsam a kezdőből.”

„Szerencsére a közösséggel nincs gond, az öltözőben mindenki segítőkész, persze az új futballisták mindig a teljesítményükkel tudják a legkönnyebben elfogadtatni magukat, ehhez viszont játszanom kellene” – fogalmazott Bognár.

A középpályás hozzátette, a téli felkészülés idején mindent megtett, hogy bizonyítson a szakmai stábnak, nem érzi, hogy bármit is elrontott volna az edzéseken.

A BOGNÁR ISTVÁNNAL KÉSZÜLT TELJES BESZÉLGETÉST, MELYBEN A HÉTVÉGI, NB III-AS SZEREPLÉSÉRŐL IS SZÓT EJT, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik