NB I: „Elő kell hozni a személyiséget és az akaratot”

Vágólapra másolva!
2016.07.30. 20:16
A Budapest Honvéd 1–1-es döntetlent játszott a Haladással az NB I 3. fordulójában. Az összecsapás után a két vezetőedző értékelt.

„Sok technikai hibát követtünk el, egyszerű passzokat rontottunk el, igazából mi kreáltuk a helyzeteket, amelyekből a Haladás ránk tudott jönni, gólt is szerzett – mondta Marco Rossi, a Honvéd trénere a mérkőzés után. – Ha ebben nem javulunk, nehéz bajnokság elé nézünk."Marco Rossi, a Honvéd trénere a mérkőzés után. – Ha ebben nem javulunk, nehéz bajnokság elé nézünk."

„Jól dolgoznak a srácok hét közben, a munkát rendre elvégezzük, de a hétvégén elő kell hozni a személyiséget és az akaratot is” – reagált a szakember arra, mi lesz a feladatuk a következő edzéseken.

Mészöly Géza elégedett volt csapatával, ugyanakkor egy kicsit csalódott az iksz miatt.

„A két nagy ziccerből nem sikerült betalálnunk, a csapat azonban sokat tett a győzelemért. Jól sültek el a cserék is, sajnálom, hogy nem jött ki az utolsó lépés a befejezéseknél. Még több kell, helyzetet kell kidolgoznunk, a kapura veszélyesebbnek lennünk. Igazi taktikai csata volt, a Honvéd is remekül végezte a saját feladatát.”

„Pár alkalommal meg tudtuk bontani a piros-feketéket, sajnálom a gyors gólváltást, és hogy nem tudtunk stabilabbak lenni azokban a percekben. Menni kell tovább, de a csapat megmutatta az erejét. Az egy pontot is meg kell becsülni. Jó lett volna hazai pályán legalább egyszer nyerni, de a játékosokat nem marasztalhatjuk el, mert az utolsó pillanatig küzdöttek és hajtottak.”

LABDARÚGÓ NB I
3. FORDULÓ
Haladás–Honvéd 1–1 (Hajdú Á. 7
4. – öngól, ill. Bosnjak 76. – öngól)

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik