Bp. Honvéd: már a télen érkezik az újvárosi támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.10. 08:25
A korábbi hírekkel ellentétben már a tavasszal a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédot erősítheti a Dunaújvárostól szerződtetni kívánt Eppel Márton.

„Megállapodtunk a Honvéddal Eppel Mártonról, már a tavasszal is őket erősíti" – mondta a Nemzeti Sport szombati számában Sallói István, a Dunaújváros sportigazgatója. Az MTK Budapest és a Paksi FC korábbi csatára azonban még nem vallhatja magát a kispestiek futballistájának. Sallói István, a Dunaújváros sportigazgatója. Az MTK Budapest és a Paksi FC korábbi csatára azonban még nem vallhatja magát a kispestiek futballistájának.

„Valóban közel a megegyezés, de a legfontosabb, az aláírás még hiányzik a szerződésről – mondta a huszonnégy esztendős Eppel Márton, aki eredetileg csak a nyártól csatlakozott volna a XIX. kerületi együtteshez, de pénzszűkében lévő egyesülete végül elengedi. – Igazából mindenben dűlőre jutottunk, ám a három félnek, a Honvédnak, a Dunaújvárosnak és nekem egyszerre kell lennie egy helyen, hogy megszülethessen a megállapodás és elkötelezhessem magam a kispestiekhez. Erre a tervek szerint jövő hét elején sor kerül. Nagyon hiányzik már az élvonal. Tavaly tavasszal még játszhattam az NB I-ben, ám sajnos kiestünk a szezon végén, az NB II-ben pedig nem ment a csapatnak, így nekem sem. Tizennégy bajnokin mindössze három gólig jutottam, de a Honvédnál bizonyítanám, hogy ennél sokkal többre vagyok képes."

A futballista reméli, hogy képes beverekedni magát az együttesbe, s bizony a nyolcadik helyen szerénykedő gárdába egyáltalán nem lehetetlenség bekerülni – az egyetlen befejező csatár, Souleymane Youla öt gólt szerzett az ősszel, vagyis nem lenne meglepő, ha Marco Rossi vezetőedző változásra szánná el magát.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Nagy Sándor (ukrajnai, legutóbb FC Bihor Oradea – Románia), Eppel Márton (Dunaújváros)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Lukács Dániel (profi szerződést kapott)
Kiszemeltek: Dark Kadima Kabangu (kongói, próbajáték), Lőrincz Norbert (FC Bihor Oradea – Románia), Sváb Dániel (Szigetszentmiklós, próbajáték), Máté János (Mezőkövesd)
Távozók: Délczeg Gergely (Kisvárda), Fejes János (Soroksár), Ihrig-Farkas Sebestyén, Szemerédi Norbert
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik