Honvéd: újvárosi támadó érkezik, de csak nyáron – hivatalos

Vágólapra másolva!
2016.01.05. 18:47
Amint azt korábban előrejeleztük, a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros támadója, Eppel Márton a Honvédban folytathatja pályafutását. A fővárosi klub azóta be is jelentette a 25 éves támadó szerződtetését, aki azonban csak a nyáron csatlakozik a kerethez.

A 25 éves támadó eddig 94 NB I-es mérkőzésen lépett pályára és 13 gólt szerzett az élvonalban. 2009. április 26-án debütált az MTK színeiben az NB I-ben a Nyíregyháza ellen, utána még 26 alkalommal játszott a kék-fehéreknél, ahol háromszor volt eredményes.

Ezután az Oldham, majd a NEC Nijmegen játékosa volt. Hollandiából Paksra került, majd visszatért az MTK-hoz, hogy utána ismét a tolnaiakhoz kerüljön, majd Dunaújvárosba igazolt. Pályafutása során 6 alkalommal az U21-es válogatottban is pályára léphetett, gólt is szerzett Kína ellen.

Eppel Mártont július elsejei dátummal igazolja le a Honvéd. A dunaújvárosi klub sportigazgatója, Sallói István a Nemzeti Sport Online-nak nem sokkal korábban azt mondta, hogy a támadó már a télen távozhat Újvárosból, de végül csak a nyáron kerül a kispestiekhez.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Eppel Márton (Dunaújváros – csak a nyáron csatlakozik a kerethez), Nagy Sándor (ukrajnai, legutóbb FC Bihor Oradea – Románia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Lukács Dániel (profi szerződést kapott)
Kiszemeltek: Dark Kadima Kabangu (kongói, próbajáték), Lőrincz Norbert (FC Bihor Oradea – Románia), Sváb Dániel (Szigetszentmiklós, próbajáték), Máté János (Mezőkövesd), Wittrédi Dávid (Kozármisleny)
Távozók: Délczeg Gergely (Kisvárda), Fejes János (érdeklődnek iránta: Gyirmót), Ihrig-Farkas Sebestyén, Szemerédi Norbert
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik