Újpest: elégedetlenségről és Vignjevicsről beszél a vezető

S. Zs.S. Zs.
Vágólapra másolva!
2015.10.20. 09:52
A vezetőség egyelőre bízik Nebojsa Vignjevics vezetőedzőben – mondta Gyarmati Eszter, az újpesti labdarúgócsapat ügyvezetője a Nemzeti Sportnak, de érzékeltette, a bizalom nem feltétel nélküli.

„Természetesen nem vagyunk elégedettek a csapat teljesítményével. A szakemberek egyöntetű véleménye az, hogy ez a keret sokkal többre hivatott, és nagyon reméljük, hogy ez hamarosan pontokban és győzelmekben is megmutatkozik” – mondta Gyarmati Eszter, az Újpest ügyvezetője.

Az eddigi tizenkét fordulóban mindössze kétszer nyerő, a tabella kilencedik helyén álló Újpest gyenge szereplésének okait keresve hétfőn elemeztük a nyári erősítéseket, és beszámoltunk arról is, hogy a lila-fehérek szurkolói a szombati paksi vereség után kérdőre vonták a csapatot.

„Úgy vélem, hogy érthető a szurkolók csalódottsága, hiszen ők azok, akik sem pénzt, sem időt nem sajnálnak arra, hogy esőben, hóban, szélben ott legyenek a csapattal. Túlzás nélkül kijelenthető, hogy az életük az Újpest. Szerintem az a fontos, hogy megtaláljuk azt a formát, ahogy és amikor elmondhatják a véleményüket, észrevételeiket” – fogalmazott az ügyvezető, akit Nebojsa Vignjevics vezetőedző munkájának megítéléséről is kérdeztünk.

„Ebben a kérdésben a klub tulajdonosa dönt, aki bizalmat szavazott Nebojsa Vignjevicsnek, és ez a bizalom jelenleg is tart. Az már más kérdés, hogy vannak olyan szakmai elvárások, amelyeknek mindenkinek, így neki is meg kell felelnie.”

Gyarmati Eszter hozzátette: a motiválás is Vignjevics feladata, tehát az is, hogy ilyen helyzetben mentálisan felrázza a játékosokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik