MK: Horváth F. teadélutános focizgatást várt, mást kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.14. 17:29
Mint beszámoltunk róla, a Videoton 2–0-ra nyert Andráshidán a Magyar Kupa 3. fordulójában. A találkozó után Horváth Ferenc, a székesfehérváriak vezetőedzője nem volt maradéktalanul elégedett.

„Végig kontroll alatt tartottuk a meccset, de ennél azért valamivel jobb teljesítményre számítottam – mondta Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője a vidi.hu-nak. – Talán az eső miatt mondom, de azt láttam, hogy minden adva volt egy kellemes, teadélutános focizgatáshoz. Több agresszivitást vártam, ez kicsit hiányzott a csapatból, de a második félidőben azért már voltak ennek is jelei. Azt szeretném, hogy a jövőben éhes oroszlánként játsszon a csapat, erre nagyon nagy szükségünk lesz ahhoz, hogy hozzuk a meccseket. A célkitűzésünk továbbra sem változott a sorozattal kapcsolatban, meg szeretnénk nyerni a Magyar Kupát.”Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője a vidi.hu-nak. – Talán az eső miatt mondom, de azt láttam, hogy minden adva volt egy kellemes, teadélutános focizgatáshoz. Több agresszivitást vártam, ez kicsit hiányzott a csapatból, de a második félidőben azért már voltak ennek is jelei. Azt szeretném, hogy a jövőben éhes oroszlánként játsszon a csapat, erre nagyon nagy szükségünk lesz ahhoz, hogy hozzuk a meccseket. A célkitűzésünk továbbra sem változott a sorozattal kapcsolatban, meg szeretnénk nyerni a Magyar Kupát.”

„Így, a lefújás után még rossz érzések vannak bennem, hiszen sportemberek vagyunk, nem szeretünk kikapni, ugyanakkor szerintem holnap már inkább a pozitív dolgok kerülnek elő a mérkőzéssel kapcsolatban – értékelt Dobos Sándor, a hazaiak vezetőedzője. – Nem vett minket félvállról a Vidi, itt volt a teljes keret, ezért külön is örülök, hogy még szervezettebben játszott a csapatom, mint a bajnokikon. Biztos, hogy benne marad az élmény a fiúkban, válogatott játékosok ellen léphettek pályára, remélem, a mai tapasztalatok hosszú távon is segíteni tudják a szereplésünket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik