FTC: az argentin szakember ígéretet tett a védőnek

Vágólapra másolva!
2015.10.22. 10:04
null
Cristian Ramírez a hétvégén megszerezte első gólját az NB I-ben (Fotó: Szabó Miklós)
Gustavo Quinteros, az ecuadori labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ígéretet tett Cristian Ramíreznek, hogy lehetőséget ad neki a nemzeti tizenegyben.

Bár a Magyar Kupában az előző szezonban már betalált, Ramírez a hétvégén szerezte meg első gólját az NB I-ben, pedig lett volna már rá lehetősége, hogy eredményes legyen az élvonalban.

„Igaz, hogy sokat segítem a támadásokat, ezért lett volna lehetőségem korábban is megszerezni az első találatomat – nyilatkozta Ramírez a Nemzeti Sport Online-nak. – Igyekszem mindig belépni a támadójátékba, felvállalni az egy egy elleni szituációkat, szeretem is ezeket a lehetőségeket. A hétvégén Stanislav Sestáktól kaptam kiváló indítást, aztán pedig hála istennek sikerült a kapuba találnom.”

Az ecuadori szövetségi kapitány, a bolíviai-argentin Gustavo Quinteros a Debrecen elleni bajnokin a helyszínen tekintette meg a balhátvéd játékát. Ramireznek nincs könnyű feladata, ha be akar kerülni a válogatottba, ugyanis posztján Walter Ayoví csapatkapitány az első számú választás.

„Nagyon örülök neki, hogy a srácok két győzelemmel kezdtek a világbajnoki selejtezőn. Várok rá, hogy lehetőséget kapjak. Beszéltünk a szövetségi kapitánnyal, itt volt, megnézte a játékomat, nem görcsölök rá erre a témára túlságosan.”

„Azt mondta, fiatal játékos vagyok, legyek türelemmel. Azt ígérte, mindenkinek megadja a lehetőséget. Figyelemmel követi a játékomat, tudja, magabiztosan vezetjük a bajnokságot, és ha így folytatjuk lehetőségem lesz bizonyítani az európai kupaporondon is. Azt hiszem, hamarosan eljön az én időm.”

Ramirez hozzátette, még nem lehet megmondani, bajnok lesz-e a Fradi, ahhoz még túl korán van, de társaival mindent megtesznek az aranyéremért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik