NS: Hajnal utolsó lehetősége, Kenesei haragszik – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.25. 23:57
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Hajnal Tamás, a Ferencváros középpályása elárulta Voleszák Gábornak, hogy az utolsó esélyt ragadta meg, amikor hazatért a Fradiba, és tökéletesen megérte így döntenie.
Hajnal Tamás, a Ferencváros középpályása elárulta Voleszák Gábornak, hogy az utolsó esélyt ragadta meg, amikor hazatért a Fradiba, és tökéletesen megérte így döntenie.

Pölöskei Zsolt majdnem megállapodott egy budapesti klubbal, de a fehérvári vezetőváltás után kicsit tovább gurult az autópályán, és immár a Videotonnal kapaszkodna fel a dobogóra.

♦ A diósgyőri Novothny Soma az iram szempontjából az olasz harmadosztályban érezte magát a Paks elleni bajnokin, amelyen a DVTK-nak még be kellett érnie döntetlennel, de a csatár az Újpest ellen már győzelemre számít.

Kenesei Krisztián haragszik a legtöbb nála fiatalabb focistára – akikből mondjuk van egy pár –, és Sinkovics Gábornak el is mondta, miért: míg egy szerb, horvát, szlovák futballista a lelkét is kihajtja, az itthoni kölykök túl hamar megelégszenek önmagukkal.

♦ Simon József egy egész oldalban latolgatja a szerdán kezdődő férfi kézilabda-bajnokság esélyeit, mármint a harmadik helytől lefelé, mert az első kettőt nem nagy kunszt kiosztani: Veszprém, Szeged, többiek.

♦ Németh Andrea az Albacomp kosárcsapatának évadnyitó edzésén járt, ahol Lóránt Péterrel is találkozott, merthogy a magyar kosaras a korábban a menedzsmentje által meg nem erősített sajtóhíreknek megfelelően mégiscsak Fehérvárra szerződött – mint mondja, „úgy alakult az élet", hogy nem korábbi klubjához, Szolnokra igazolt...

Dombvári Bence elmesélte Pircs Anikónak, hogy mindent beleadott a felkészülésbe a szerdán kezdődő kajak-kenu ob-ra, ami annyiból bele is fért az idejébe, hogy kokainfogyasztás miatti eltiltását követően versenyeznie éppenséggel nem volt szabad – viszont így nehezen is merített erőt a napi edzésmunkához. Azt azonban tudja, hogy tőle most csak a száz százalék elfogadható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik