NB I: „Nem hajtunk fejet az FTC játékosai előtt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.01. 17:44
Robert Jarni, a 12. helyen álló PMFC vezetőedzője a Ferencvárost tartja a labdarúgó NB I legjobb formában lévő csapatának, de ez nem akadályozza meg abban, hogy győzelemre törjön ellene a 26. forduló vasárnap esti mérkőzésén.

„Az előző fordulóhoz hasonlóan nagyon erős ellenféllel találkozunk – utalt Robert Jarni a múlt heti, Videoton elleni 0–4-re a meccset felvezető sajtótájékoztatón. – Úgy gondolom, a bajnoki mezőnyből jelen pillanatban a Ferencváros van a legjobb formában, de nem fogunk visszaállni ellene és nulla-nullára játszani, hanem igyekszünk győzelemre törekedni hazai pályán. Nagyon fontos lesz, hogy a meccs folyamán kialakított helyzeteinket megfelelően használjuk ki.”Robert Jarni a múlt heti, Videoton elleni 0–4-re a meccset felvezető sajtótájékoztatón. – Úgy gondolom, a bajnoki mezőnyből jelen pillanatban a Ferencváros van a legjobb formában, de nem fogunk visszaállni ellene és nulla-nullára játszani, hanem igyekszünk győzelemre törekedni hazai pályán. Nagyon fontos lesz, hogy a meccs folyamán kialakított helyzeteinket megfelelően használjuk ki.”

A horvát szakember reméli, hogy sokan kilátogatnak a mérkőzésre, mert „egy gyengébben szereplő csapatnak nélkülözhetetlen az a plusz szurkolás, ami kilendíti a gödörből”.

„Mindenki úgy gondolja, hogyha nem nyerünk, akkor nem történik semmi baj – idézi a pécsiek hivatalos honlapja Jarnit. – Ez részben így is van, de azért ne felejtsük el, hogy még nem biztosítottuk be a bennmaradást. Jelen pillanatban is a kiesés ellen küzdünk, és pontokért kell játszanunk. Úgy nem lehet kimenni a pályára, hogy már az ellenfélé a győzelem. Igenis meg kell mutatnunk, hogy nem hajtunk fejet az FTC játékosai előtt, szükségünk van a jó eredményre.”

A PMFC két belső védője, Danijel Romic és Andrej Causic sérült, nem játszhat, és hiányzik majd az eltiltott jobbhátvéd, Nagy József is. Ott lehet azonban a védelem tengelyében a télen érkező bosnyák védő, az első NB I-es gólját nemrégiben megszerző Branko Ojdanic.

„Nem lenne ellenemre, ha be tudnék találni a Ferencváros ellen is. Nekem azonban nem ez a fő feladatom, teszem a dolgomat, igyekszem élni a lehetőséggel és bebizonyítani, hogy alkalmas vagyok a kezdőben játszani. Nem számítok könnyű mérkőzésre, a Fradi páratlan játékoskerettel bír. Az elmúlt meccseiket látva nagy feladat hárul majd ránk, de szerintem nem jelenthet gondot az izomkülönbség. Meg fogok birkózni akár Böde Dániellel is, állok elébe” – fogadkozott Branko Ojdanic.

LABDARÚGÓ NB I, 26. FORDULÓ
IdőpontMérkőzés (Tv)Játékvezető
Május 1., péntek
19.00
Paksi FC–Budapest Honvéd (Tv: Duna)
Andó-Szabó Sándor
Május 2., szombat
14.00
Debreceni VSC–Videoton FC(Tv:Duna) Iványi Zoltán
16.00
MTK Budapest–Kecskeméti TE (Tv:Sport1) Karakó Ferenc
18.30
Puskás Akadémia FC–Nyíregyháza Spartacus FC Vad II István
18.30
Szombathelyi Haladás–Dunaújváros PASE Erdős József
18.30
Diósgyőri VTK–Lombard Pápa (Tv: Sport1)Pintér Csaba
Május 3., vasárnap
16.30
Újpest FC–Győri ETO (Tv: Duna World)Solymosi Péter
18.30
PMFC–Ferencvárosi TC (Tv: Sport2)Szabó Zsolt
A bajnokság állását itt tekintheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik