NB I: a Wroclaw nem adja fel, a Honvédból is van kiszemeltje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 22:29
Korábban beszámoltunk róla, hogy a lengyel élvonalbeli Wroclaw hiába szemelte ki a győri Pátkai Mátét és a Puskás Akadémiában játszó Kleinheisler Lászlót, kicsi az esély a szerződtetésükre. A lengyel klub azonban nem adja fel, hogy az NB I-ből erősítsen…

A Wroclaw egyik fő terve a nyári átigazolási időszak előtt, hogy megerősítse a védelmét, egyik kiszemeltje pedig a Honvéd szerb belső védője, Alekszandar Ignjatovics – tudta meg lengyel forrásból a Nemzeti Sport Online.

Ignjatoviccsal kapcsolatban már szóba került, hogy eladja őt a Honvéd, de nem érkezett érte megfelelő ajánlat, így maradt. Ebben a szezonban 22 meccsen lépett pályára az NB I-ben egy gólt szerzett, de az utóbbi hetekben az ő jó teljesítménye is kellett ahhoz, hogy a Honvéd az utolsó, Lombard elleni hazai meccs előtt már csak egy pontra legyen a biztos bennmaradás kiharcolásától.

Kleinheisler és Pátkai után Ignjatovics már a harmadik NB I-es kiszemeltje a lengyel klubnak, de a két középpályás megszerzésére kevesebb az esélye, bár decemberig a védőt is szerződés köti Kispestre, így a Honvéddal is meg kellene egyeznie.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Raffaele Alcibiade (olasz, Haladás, ?), Bobál Dávid (Soproni VSE, ?), Bobál Gergely (Gyirmót ), Csemer Gyula (Gyirmót, ?), Délczeg Gergely (ZTE, ?), Fejes János (Gyirmót, ?), Kapacina Valér (Soproni VSE, ?), Vernes Richárd (Central Coast Mariners – Ausztrália)

Az utánpótlásból felkerültek: Erdős Gábor (profi szerződést kapott)

Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Josip Elez (horvát, Lazio – Olaszország, onnan Salernitana?), David Izazola (mexikói, Pumas UNAM – Mexikó, ?), Jevrem Kosznics (szerb, Palermo – Olaszország, ?), Lucas Ontivero (argentin, Galatasaray – Törökország, ?)
Távozhatnak: Alekszandar Ignjatovics (érdeklődnek iránta: Wroclaw – Lengyelország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik