NB I: Úgy néz ki, nagyon durva csapat vagyunk - Kondás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.04. 18:43
Két debreceni kiállítást, gyenge játékot és döntetlent hozott a labdarúgó NB I 22. fordulójában a Pécsi MFC és a vendég Debreceni VSC mérkőzése. A találkozó után Robert Jarni a pontatlanság ellenére dicsérte csapatát, míg Kondás Elemér a játékvezetői ítéleteket kritizálta.

„A tavasz során ma volt a legerősebb ellenfelünk, és úgy tudtuk lehozni a mérkőzést, hogy a Debrecennek csak egy nagy helyzete volt a mérkőzés hajrájában. A játékosaim dicséretet érdemelnek a harcos hozzáállásukért, a küzdeni tudásért, összességében inkább veszítettünk két pontot. Bár koncentráltak voltunk, az utolsó pillanatokban hiányzott a pontosság” – mondta Robert Jarni, a Pécsi MFC vezetőedzője a lefújás után a találkozót közvetítő Sport Tv kamerája előtt. Robert Jarni, a Pécsi MFC vezetőedzője a lefújás után a találkozót közvetítő Sport Tv kamerája előtt.

„Nem volt egyszerű dolgunk, mert nagyon agresszíven játszott a Pécs, viszont amikor mi léptünk oda keményebben, rögtön sárga lapot kaptunk. Olyanokért kaptunk figyelmeztetést, amikért a másik oldalon is lehetett volna nyugodtan sárgát adni. Nagyon nehéz itt, Pécsen játszani, jó volt az ellenfelünk. Tipikus egygólos mérkőzés volt, sajnos, azt az egyet nem tudtuk megszerezni, ráadásul a végén az emberhátrány is nehezítette a dolgunkat. Egyértelműen nyerni szerettünk volna, ez most nem sikerült. Úgy néz ki, nagyon durva csapat vagyunk. Mihelicet második sárga után állították ki, mert beleütött a labdába, előtte Uzoma hasonlóan cselekedett, észre sem vették” – dohogott Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a lefújás után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik