Nyíregyháza: három válogatott labdarúgót is kiszemeltek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.29. 11:00
Vasárnap este Nyíregyházán egyeztetett a Spartacus labdarúgócsapatának vezetőedzője, a tulajdonos képviselője és a klub vezetősége – adta hírül a nyiregyhazaspartacus.hu.

A Szpari vezetői szeretnének minél hamarabb megállapodni játékosokkal, hogy a januári felkészülést már a többiekkel kezdjék az újak.

„Jól állnak a tárgyalások, rengeteg labdarúgóval, illetve a képviselőjükkel beszéltünk az elmúlt hetekben. Közülük néggyel közel állunk ahhoz, hogy aláírjuk a szerződést, de ehhez még szükséges egy részletes orvosi vizsgálat, amelyet a fővárosban végeznek majd el a játékosokon. A kiszemeltek közül hárman válogatott labdarúgók, és van közöttük védő, középpályás és támadó is. Szeretnénk úgy megerősíteni a keretet, hogy a kedvezőtlen sorsolás ellenére tavasszal megőrizzük azt a pozíciót, amelyet most elfoglalunk” – nyilatkozta a klub honlapjának a tulajdonos képviseletében Brekk János, aki a tárgyalásokat vezeti.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy a Puskás Akadémiával szerződést bontó Czvitkovics Péter is látótérbe került Nyíregyházán. A tízszeres válogatott középpályás jelenleg nászúton tartózkodik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Czvitkovics Péter (szabadon igazolható, legutóbb Puskás Akadémia)
Távozók: Huszák Tamás (?), Molnár Marcell (?), Patály János (?), Póti Krisztián (?), Spitzmüller István (?), Borisz Zsivanovics (szerb, ?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik